Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GENÇLERİMİZ İÇİN TÜM İMKÂNI SEFERBER EDİYORUZ

ak partiİl başkanı hüseyin

ak partiİl başkanı hüseyin altınsoy, 19 mayıs atatürk’ü anma, gençlik ve spor bayramıdolayısıyla yayınladığı mesajda “gençlerimiz için her türlü imkânıseferber ediyoruz. biz milli servet olarak gördüğümüz gençlerimize sonsuza dekgüveniyoruz” dedi.

İlbaşkanı hüseyin altınsoy, 19 mayıs atatürk’ü anma gençlik ve spor bayramı dolayısıylayayınladığı mesajında, “ulu Önder mustafa kemal atatürk’ün samsun’a ilk adımıatarak milli mücadele ateşini yaktığı 19 mayıs 1919, ezelden beri hür yaşamışolan aziz milletimizin yeniden şahlanarak ayağa kalktığı ve cumhuriyetimizintemellerinin atıldığı tarih olmuştur. samsun’da atılan tarihi adımın heyecanı,dalga dalga anadolu’ya yayıldı. bu sayede, vatanın işgalden kurtarılması içinazimli ve kararlı bir mücadele başlatıldı. İstiklal mücadelemizin sembol günüolan bu günün, istikbâlimiz olan gençlere armağan edilmesi, gençlik ve sporbayramı olarak ilan edilmesi de son derece anlamlıdır.

buanlamda bizler, geleceğimiz olan gençlerin çok daha iyi imkânlara kavuşmasıiçin var gücümüzle çalışıyoruz. gençlerimize her türlü imkânı seferberediyoruz. biz milli servet olarak gördüğümüz gençlerimize sonsuza dekgüveniyoruz. kurtuluş mücadelesinin başlatıldığı bu günde, başta gazi mustafakemal atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan için canlarını veren aziz şehitlerimizive ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmetle anıyor, gençlerimizin 19 mayıs atatürk’ü anma gençlik ve sporbayramı’nı kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ak Parti İl Başkanı
Sıradaki Haber İl Başkanı Aktürk, Her Hafta Vatandaşlarla Buluşuyor: Sorunlara Çözüm Aranıyor!