Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GELECEĞİMİZ ÖĞRETMENLERİMİZE EMANET

akparti milletvekili İlknur İnceöz

akparti milletvekili İlknur İnceöz 24 kasım öğretmenler günü münasebeti ileyaptığı açıklamada; 

“geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızın geleceğinihazırlayan kıymetli Öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. İktidarageldiğimizden günden beri sayın cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğanliderliğinde eğitim alanında ciddi yatırımlar yaptık. İnsanı yaşat ki devletyaşasın, insanı yücelt ki devlet yücelsin anlayışı içerisinde eğitimeyaptığımız yatırımlar ve reform niteliğindeki adımlarla türkiye’yi muasırmedeniyetlerin seviyesinin üzerine çıkaracağız” dedi. 

İnceöz; “cumhuriyetimizin bu günlere gelmesinde taşlarıdöşeyen, yarınlarımızı da şekillendirecek olan öğretmenlerimiz; yurdumuzun dörtbir yanında fedakârca görev yapmakta, eğitim ordumuz, kendilerine emanet edilençocuklarımıza büyük bir titizlik içinde sahip çıkıyor. Öğrencilerine, milletolmanın önemini, bağımsızlık, barış ve adaletin faziletlerini örnek olarakaşılıyorlar.

okullarımız, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için, eniyi imkanları oluşturmak için gayret içindeyiz. İyileştirmeler takdire değerdirancak eğitim alanında elde edilen hiçbir gelişmeyi yeterli göremeyiz. her zamandaha iyisini hedefleyerek; çok daha iyi şartlar için mücadele edeceğiz.

Öğretmenlerimizin de bugüne kadar olduğu gibi bundansonraki çalışmalarında da üstün gayret ve yüksek bilinç içerisinde olacaklarınayürekten inanıyorum.

bu vesile ile başta başöğretmen mustafa kemal atatürk’üve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyor; bukutsal mesleğe sahip olan öğretmenlerimizin “Öğretmenler gününü” yürektenkutluyorum” dedi.

haber yaşar k.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı
Sıradaki Haber Milletvekili Altınsoy; “FETÖ elebaşı, sahiplerinin kucağında can verdi”