Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GAZETECİLİK HEM ZOR HEM HASSAS BİR MESLEKTİR

ak parti İl başkanı

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, 24 temmuz basın bayramı dolayısıyla yayınladığımesajında, “24 temmuz 1908 tarihinde İkinci meşrutiyet’in ilanıyla birliktetürk basınında sansürün kaldırılması nedeniyle, her yıl 24 temmuz günü kutlananbasın bayramı’nın tüm basın camiasına hayırlar, güzellikler getirmesini temenniediyorum” dedi.

başkan altınsoy, “Ülkemiz içinde bulunduğu konjonktürel durum nedeniylegazetecilik mesleğinin hem zor hem de çok hassas çizgiler üzerinde yürütülmesigereken önemli bir meslektir. Özellikle 15 temmuz hain darbe girişiminde ülkesive milleti için doğruları büyük bir cesaretle icra eden gazetecilerimiziyürekten tebrik ediyorum. gazetecilerimiz ne olursa olsun o milletimizi doğrubilinçlendirerek kritik noktalarda önayak olmuşlardır. hassasiyetlerimizi hedefseçen hainlere karşı safını belli ederek halkı doğru bilinçlendirme konusundayönlendiren gazetecilerimiz, tarihin her sayfasında yerini almıştır”

gazetecilerin yaşamın her alanında doğruları aktarma çabasında olduklarınıdile getiren altınsoy, “kamuoyunu aydınlatmak ve insanları olaylardanhaberdar etmek için günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerimiz zorşartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylarkarşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentileriniyansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler. dinamiklik isteyenmesleklerin başında gelen gazetecilik, her anlamda çok yönlü olması gerekir.Çünkü her kesimin sesi ve kulağı olduğunu bildiğimiz gazetecilik, kulvartanımadan her yerden haberdar olma peşindedir. buda gazetecilik mesleğininkutsal kutsal ve bir o kadar da meşakkatlerinin nedenli zor olduğunu gösterir”dedi.

altınsoy, “ak parti hükümetlerinin yapmış oldukları icraatları doğru vetarafsız bir şekilde kamuoyuna yansıtmaya çalışan gazetecilerimize teşekkürediyorum. Çünkü aksaray ve bölgemiz için son derece önemli projelere imzaatılıyor. İlçelerimizde ve kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımız artıkgeleceğe daha güvenle bakan bir profil konumuna gelmiştir. gazeteciler tüm buolumlu gelişmeleri servis ederek vatandaşların doğru yönde hareket etmelerinisağlamaktadır” ifadelerine yer verdi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”