Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GALERİ ESNAFINDAN TAM DESTEK

belediye başkan adayı evren

belediye başkan adayı evren dinçer, oto galericilersitesi esnafı ile sohbet etti ve karşılaştıkları sorunları dinleyerek çözümüiçin not aldı. sıcak ve samimi bir ortamda geçen görüşmelerin ardından dinçer,esnafın desteğiyle birlikte dua aldı.

ziyaretlerini, yoğun çalışmalarına rağmen aralıksızsürdüren ak parti belediye başkan adayı evren dinçer beraberinde İl başkanı hüseyinaltınsoy, merkez İlçe başkanı hamza aktürk, yönetim kurulu üyeleri ile birliktegalericiler sitesinde bulunan esnaflar ile bir araya geldi.

esnafın büyük ilgisi ile karşılaşan dinçer, “Şimdi artıkher şey aksaray için diyoruz. farklı bir aksaray için, projeleri sadece benyaptım, gördüm ile değil, beraber yaptım ve birlikte inşa ettik ile olacak. bizhazırız, hedefimiz 2023. türkiye vizyonunda aksaray’ın hak ettiği yeri almasıiçin hep birlikte çalışacağız. aksaray artık kent estetiği ile sosyal projeleriylekonuşulmalıdır.” dedi.

esnafın sorun ve taleplerini dinleyerek tek tek not alandinçer, otomobil sektörünün ekonomide önemli bir yer teşkil ettiğini ve buaçıdan oto alım satımı yapan esnafları önemsediklerini belirterek, galericilersitesinin eksik ve sorunların el birliğiyle çözülebileceğini kaydetti. esnaflarise kendilerini ziyaret ederek sorunlarını dinleyen evren dinçer’e teşekküretti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti İl Başkanı Hamza
Sıradaki Haber Ak Parti’de 81 İl Teşkilatı tek tek Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bayramlaştı!