Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EVREN ERKAN ESNAFLARI DİNLEDİ

milliyetçi hareket partisi (mhp)

milliyetçi hareket partisi (mhp) aksaray 27. dönemmilletvekili aday adayı evren erkan seçim çalışmalarına ara vermeden devamediyor.

seçim çalışmaları kapsamında köy, kasaba, ilçe veaksaray’daki esnafı gezen, esnafın sorunlarını yerinde dinleyen milletvekiliaday adayı evren erkan seçim süreci boyunca milletvekili adayı olsam da olmasam da çalışmalarımıza aralıksız bir şekildesürdüreceğim dedi.

aksaray 27. dönem milletvekili aday adayı evren erkanyapmış olduğu açıklamada; “liderimiz sayın devlet bahçelinin yanında görevalarak önce ülkem desturu ile bu davaya ve aksaray’a hizmet etmek istiyorum.allah nasip ederse aksaray’ımızın ve aksaraylımızın sorun ve talepleri içinçalışacağım dedi. Şuan gerek türkiye içerisinde gerek tüm dünya gözünütürkiye’ye dikmiş durumda 24 haziranda yapılacak seçimlere odaklanmış durumdaülkemizin geleceği için, yarınlarımızın teminatı ve güvencesi için liderimizsayın devlet bahçelinin yanında görev almak en kutsal amacım ve gayemdir dedi.Önce Ülkem ve şehrim diyerek çalışmalarda bulunacağım” dedi.

haber vedat t.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı,
Sıradaki Haber AK Parti Aksaray’da 8. Olağan İlçe Kongreleri için hazırlıklar tamamlandı!