Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu Kötü Gidişata Dur Diyeceğiz

14 Mayıs Genel Seçimlerine

14 Mayıs Genel Seçimlerine kısa bir zaman kala partilerin mahalle ve esnaf ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Kadın Kolları üyeleri, mahalle ziyaretleri kapsamında bugün Büyük Bölcek mahallesinde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Düzenlenen mahalle ziyareti programına Aksaray İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Altınpınar da eşlik etti.

Millet İttifakı’nın milletvekili adayları ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için çalıştıklarını belirten kadın kolları üyeleri vatandaşların ilgisinin yüksek olduğunu söyledi. Mahalle ziyaretleri sırasında vatandaşlara “kadın evde; engelli çocuğuna, yaşlıya ve çocuklarına bakarken emeklilik hakkı da kazanacak, kadınlarımız hakkını alacak. Türkiye kazanacak” mottosuyla  “Aile Destekleri Sigortası” hakkında bilgi verildi.

Büyük Bölcek Mahallesi ziyareti sonrasında açıklama yapan İl Kadın Kolları temsilcileri, “kadın kollarımızın çalışkan ve fedakâr kadınları umudu evlere taşımaya devam ediyor. Halkımız, ekmeğinin her geçen gün küçüldüğünü görüyor. Geçim sıkıntısının bütün acılarını kadınlarımız çekiyor. Umut da çare de millette. Programımız belli, kaynağımız hazır. Bu kötü gidişe artık dur diyeceğiz.” sözlerini kullanarak seçim gündemlerini bir kez daha dile getirdiler.

Haber: Ağustos Gerçe