Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eski Türkiye Yok, Artık Güçlü Bir Ülkeyiz

yunanistan’ın oruç reis araştırma gemisininfaaliyet alanındaki bölgede tatbikat yapma kararını

yunanistan’ın oruç reis araştırma gemisininfaaliyet alanındaki bölgede tatbikat yapma kararını eleştiren ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, “dış ülkeler karşısında eğilip bükülüp her dediğini kabul eden o eski türkiye yok. her alanda milletinin hakkınısavunan ve söke söke alan bir güçlü bir türkiye var! ” dedi.

cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan liderliğinde her türlü saldırılara ve baskılararağmen türkiye’nin artık eski karanlıkgünlerinden çok uzakta her geçen gün daha da çok gelişen ve güçlenen bir ülke durumuna geldiğini ifade edenaksaray İl başkanı hüseyinaltınsoy, enerji başta olmak üzere ekonomiden, sanayiye, sağlıktan turizme, ulaşımdan tarıma kadar tüm alanlardakalkınmanın devam edeceğini belirtti.

18 yılda siyasette, ekonomide, askerî alanda kendi kararlarını kendialan, kendi hedeflerini kendi belirleyen, kendi projelerini kendi uygulayan birtürkiye inşa ettiklerini aktaran altınsoy, “İnşallah en zorlu dönemi geride bıraktık.artık, ektiğimiz tohumların hasadını toplamanın,verdiğimiz emeklerin karşılığını görmenin, yaptığımız fedakârlıkların bedelini almanın vaktidir” dedi.

doğu akdeniz’de yürütülen çalışmaları engellemek isteyenlere karşı gerektiğinde zor kullanma pahasına türkiye’nin hakkına sahip çıkacaklarınıvurgulayan altınsoy, sismik araştırma gemisi oruç reis’in bölgedekifaaliyetlerinde geri adım atılmayacağını vurguladı.

türkiye’nin uluslararası denizcilik Örgütü kurallarına uygun şekilde yürüttüğü bu faaliyetlere karşılık yunanistan’ın yetkisiz şekilde navtexmesajını yayınladığını aktaran altınsoy, “cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan’ın da ifadeettiği gibi türkiye, ne oruç reis gemimizinne ona refakat eden donanma unsurlarımızın faaliyetlerinden en küçük bir geriadım atmayacaktır. tam tersine bu bölgede hakkını ve hukukunu koruma konusundaçok daha kararlı hareket edecektir. bundan sonrasını düşünecek ve ortaya çıkacak sonuçlara katlanacaklar, navtex ilan ettiğimiz bölgede karşımıza çıkacak olanlardır” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Aksaray’a gelen Önceki
Sıradaki Haber AK Parti Aksaray il teşkilatında coşkulu buluşma: Hulusi Akar teşkilatla bir araya geldi