Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EREL MAZBATASINI ALDI

aksaray İyİ parti’den milletvekili

aksaray İyİ parti’den milletvekili seçilen av. ayhan erelmazbatasını dün aldı. İyi parti il başkanı ve il, ilçe teşkilatı ile birlikteaksaray adliyesine gelen aksaray milletvekili av. ayhan erel mazbatasını aldı.

aksaray adliyesi önünde basın açıklaması yapanmilletvekili erel; “Şuan itibariyle mazbatamı almış bulunmaktayım. sloganımızşu seçim bir gün dostluk her gün seçim geride kaldı. bu süreçte bize gerek ilteşkilatımıza, ilçe teşkilatımıza her evde bana gönüllü elçilik yapan çokdeğerli öğrencilerime dostlarıma buradan çok teşekkür ediyorum.

ayhan erel sadece kendisine oy verenlerinin değil tümaksaray halkının milletvekili olarak görev yapacaktır. demin dediğim gibi seçimbir gündü. dostluk her gün devam edecek. bize oy veren vermeyen, bizlere duaeden gönlümüz sizinle birlikte tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum.teşkilatlarımızda görev yapan çok değerli görev arkadaşlarım, yol arkadaşlarımagönüldaşlarımaaksaray’da gerçekten zor bir seçim süreci sonrasında aksaraylıhemşerilerimizin desteğiyle meclise gönderiyorlar. onlara laik olmayaçalışacağız. aksaray’ın sorunlarını biliyorum. aksaray’ın dertlerini biliyorum.Çözüm yollarını biliyorum. bir bir bunları etkili ve yetkili makamlara iletipaksaray’ı daha fazla yaşanabilir sağlıklı huzurlu bir kent olmasınısağlayacağım. her türlü girişimde bulunacağımı beyan ederim. diğer seçilenİlknur hanıma, cengiz beye, ramazan beye de başarılar diliyorum. bundan sonraortak sevdamız, ortak kaygımız, hayalimiz aksaray, aksaray’ın güzel olmasıadına iyi olması için her türlü fedakârlığı yapacağımı buradan beyanediyoruz. 

ben aksaray’ın üzerine taş üstüne taş koyacak her eliöperim. herhangi bir siyasi kıskançlık yapmam, ben diyorum ki diğerarkadaşlarla birlikte 16 yıldır çözülemeyen aksaray’ın sorunlarını gelinbirlikte çözelim el ele, gönül gönülle diyorum” dedi.

haber vedat t.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Merkez
Sıradaki Haber CHP Aksaray’da Kadın Kolları Başkanlığına Yeni İsim: İşte o isim!