Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EN BÜYÜK GÖREV SANDIK GÖREVLİLERİNDE

24 haziran seçimi kapsamında

24 haziran seçimi kapsamında dur durak bilmeden, gecegündüz demeden çalmadık kapı bırakmayan ak parti’nin genç milletvekili adayımuhammed aktaş, sandık görevlileri, müşahitler ve bina sorumluları ile biraraya geldi

ak parti’nin genç ve dinamik milletvekili adayı muhammedaktaş, 24 haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimi kapsamındaçalışmalarını aralıksız sürdürürken, seçim öncesi sandık görevlileri,müşahitler ve bina sorumluları ile bir araya geldi. hemen her yerde 24 haziranseçiminin önemini anlattığı gibi müşahitler ve seçim görevlilerine de seçiminönemini anlatan muhammed aktaş, seçim günü sandık görevlileri ve müşahitlere debüyük görev düştüğünü söyledi. müşahit ve görevlilerin çok dikkatli olmasıgerektiğine dikkat çeken muhammed aktaş, “seçim sırasında ortaya çıkabileceksuçları ortaya çıkartabilmek ve sorumluların cezalandırılmasını sağlayabilmekiçin müşahit organizasyonu çok önemli. seçim öncesinde, seçim sonrasında ve oysayım anında müşahitlerimiz birçok alanda çok dikkatli olmalılardır. her nekadar müşahitlerin temel görevi oy sayımındaki usulsüzlükleri engellemek gibigörülse de, oyların sayımına geçilmeden önce yapılabilecek hilelerin önünegeçmek de son derece önemli. yaşlı ve engellilerin oy kullanırken yardımalması, sandıkların yanına herhangi bir partinin propaganda malzemesininbırakılması, parti üyelerinin hangi partiye üye olduklarını belli edecekişaretler taşıması müşahitler tarafından oy sayımından önce dikkat edilmesi gerekenbaşlıkları oluşturuyor. ak parti iktidarının girdiği her seçim çok önemliydi.ancak bu seçimin önemi ve güvenliği daha da üst seviyede. tüm görevlilerin sonderece duyarlı ve dikkatli olması gerekiyor. ben, sizlerin görevinizi en iyişekilde yapacağınızdan asla şüphem yok” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti'nin Deneyimli İsmi Cengiz
Sıradaki Haber AK Parti Milletvekili Aydoğdu’dan çarpıcı değerlendirme: Türkiye’nin siyasi rekabeti ve demokratik süreçlerine derinlemesine bakış!