Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DURMAK YOK YORULMAK YOK

yorulmadan, bıkmadan, usanmadan heyecanlı

yorulmadan, bıkmadan, usanmadan heyecanlı ve memleketaşkıyla seçim çalışmalarına devam eden aksaray belediye başkan adayı evrendinçer, ziyaretlerini artan bir performans ile sürdürüyor.

ziyaretlerine sanayi esnafıyla sabah kahvaltısıylabaşlayan evren dinçer’e İl başkanı hüseyin altınsoy, merkez İlçe başkanı hamzaaktürk, İgm başkanı muammer tüzün, gençlik kolları başkanım mehmet emin kılıçve parti teşkilatı eşlik etti.

burada ilgiyle karşılanan başkan adayı dinçer ve ak partiheyeti, esnaflarla hasbıhal edip karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

amaçlarının aksaray’ı bir marka şehir haline getirmekolduğunu söyleyen başkan adayı dinçer, “bizim ortak amacımız, sayınvekillerimizin, İl teşkilatımızın ve ankara’daki samimi ilişkilerim olanbürokrat arkadaşlarımın da destekleriyle şehrimizi marka şehir halinegetirmektir. hep birlikte ortak akıl ile aksaray’ımızı marka şehir yapacağız.sanayi esnafımızın sorunlarını dinledik ve biliyoruz. kardeşlerimizinsorunlarını çözmek bizlere nasip olacak. ortak akıl ile çözemeyeceğimiz hiçbirsorun yok.” dedi.

sanayideki esnaf ve çalışanları işyerlerinde tek tekziyaret ederek ellerini sıkan dinçer, daha sonra manavlar odası, berberler vekuaförler odası ile terziler odasını ziyaret etti. oda başkanları veyönetimiyle istişarelerde bulunan dinçer, istek ve talepleri dinleyerek çözümüiçin not aldı.

oda ziyaretlerinin ardından kurşunlu cami arkasındabulunan esnafları ziyaret eden dinçer ve ak heyet, vatandaşlardan 31 mart’tayapılacak olan yerel seçimlerde ak parti’ye destek vermelerini istedi. gittiğitüm işyerlerinde büyük bir ilgiyle karşılanan dinçer, esnafın sorun vesıkıntılarını dinleyip projeleri hakkında bilgiler aktardı.

belediyecilik hizmetlerine yeni bir anlayış getirmeyehazırlandıklarını belirten dinçer, “birlik ve beraberlik içinde gayret gösterenarkadaşlarımızla çok çalışarak, İnşallah aksaray’ımızı ak belediyecilikle hakettiği yere getireceğiz. her kapıyı çalıp herkesle kucaklaştık ve kucaklaşmayadevam ediyoruz. İlimiz için birbirinden güzel projelerimiz var.” dedi.

yoğun programına rağmen durmak yok yola devam diyendinçer, akşam da Çiftçilik mahallesinde Ünlü ailesinin evine konuk oldu. evhalkının yanı sıra ak heyetin geleceğini öğrenen mahalleli adeta Ünlü ailesininevine akın etti. evren dinçer ile tanışma fırsatı bulunan mahalleli hem duaetti hem de 31 martta desteklerini esirgemeyeceklerinin sözünü verdi. gece geçsaatlere kadar vatandaşlarla sohbet eden dinçer, aksaray’da gönüllere dokunacakolan projelerinden bahsetti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ak Parti İl Başkanı
Sıradaki Haber İl Başkanı Aktürk, Her Hafta Vatandaşlarla Buluşuyor: Sorunlara Çözüm Aranıyor!