Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DÜNDEN BUGÜNE AK HEYET TOPLANDI

ak heyet, 24 haziran

ak heyet, 24 haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliğigenel seçim çalışmaları kapsamında mevcut ve önceki dönem İlçe belediyebaşkanları, belde belediye başkanları ve İlçe başkanları ile kahvaltıprogramında buluştu.

kahvaltı programına İl başkanı hüseyin altınsoy, İl genelmeclis başkanı muammer tüzün, seçim koordinasyon merkezi başkanı naci duman,merkez İlçe başkanı hamza aktürk, gençlik kolları başkanı mehmet emin kılıç,belediye meclis Üyeleri, yönetim kurulu Üyeleri, İlçe ve beldelerin mevcut veönceki dönemlerde görev almış belediye başkanları ve İlçebaşkanları katılım sağladı.

24 haziran seçimleri öncesi karşılıklı görüşalışverişinde bulunmak için bir arada olduklarını belirten İl başkanı hüseyinaltınsoy programda yapmış olduğu konuşmasında, “yerel yönetimlerlesürekli istişare içerisindeyiz.partimizkurulduğu günden bu yana sadece belediye başkanı değil, milletvekillerinindurumunu da millete soruyor. hem parti içi hem de vatandaşlarımızın görüşlerinidinliyoruz. ak parti istişare partisidir. hemen her konuda sürekliistişarelerimiz oluyor. seçimler öncesinde verilen sözlerin, vaatlerin nekadarı yapıldı, ne kadarı hayata geçirildi. bunların değerlendirmesini deyapıyoruz. geçmiş dönemlerde belediye başkanlığı görevimizi yürütmüş başkanlarımayapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, mevcut başkanlarımıza veteşkilatlarımıza önümüzdeki süreçte başarılar diliyorum” ifadelerinikullandı.

İlçe ve beldelerin önceki dönem belediye başkanlarıkendilerini bir araya getirdikleri için İl başkanı ve yönetim kurulu üyelerineteşekkür ettiler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”