Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DİNÇER SEVDASI SALONA SIĞMADI

ak parti belediye başkan

ak parti belediye başkan adayı evren dinçer, mahallesakinleriyle 31 mart yerel seçim çalışması kapsamında istişare toplantısıdüzenledi.

yeni mahallede vatandaşlar ile buluşan başkan adayı evrendinçer, adeta miting havasında toplantı düzenleyerek gövde gösterisi yaptı. yoğunkatılımlarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür ederek konuşmasına başlayandinçer, “Öncelikle akşamın bu geç saatlerinde bizleri yalnız bırakmayan, sizdeğerli hemşehrilerimizi yürekten selamlıyorum. hepinizden allah razı olsun.maşallah bu kalabalık bize, cumhurbaşkanımızın arkasında duran milli iradeyigösteriyor. bu bize recep tayyip erdoğan’ın yalnız olmadığını, arkasında dualarınolduğunu gösteriyor. Şu kalabalık bize 31 mart’ta yeni bir zafer yeni bir milatolacağını gösteriyor. bu yüreğinizdeki ışık, bu yüreğinizdeki sevgi, muhabbet,kardeşlik için hepinizden allah razı olsun. yapılacak olan yerel seçimlerde tümvatandaşlarımızın desteği ile göreve gelip sizlerin hizmetkârı olmak için gecegündüz demeden çalışacağız.” dedi.

 31 mart yerelseçim sloganın da ‘gönül belediyeciliği’ olduğunu söyleyen dinçer; “yeni projelerimizlehalkımızın huzuruna çıkıyoruz. ama her ne kadar büyük projeler yapsak da,halkımızın gönüllere girmediğimiz müddetçe mahallelerimizi altınla kaplasak dakıymeti yok. onun için yeni dönemdeki hedefimiz gönül belediyesi ile sizinhuzurunuza girip problemleri mahallinde çözeceğiz. ahmet amcanın, ayşe teyzeninderdi nedir diye yanınıza geleceğiz. mahalle muhtarlarımızla istişareyapacağız. sorunları en kısa zamanda çözeceğiz inşallah. projelerimizlebirlikte aksaray’ımızı daha iyi bir konuma getirmek için çalışacağız. memleketişi gönül işi diyerek, ‘gönül belediyeciliği’ ile ak parti olarak aksaraylıhemşehrilerimizin hizmetine talibiz.” diye konuştu.

merkez İlçe başkanı hamza aktürk, gençlik kolları başkanımehmet emin kılıç, ziraat odası başkanı emin koçak, İl genel meclis üyesicelalettin kılıç, belediye meclis üyesi nurettin yar ve İl yönetim kuruluÜyelerinin de eşlik ettiği evren dinçer, mahalle toplantısında vatandaşlarıngörüş ve taleplerini dinleyerek tek tek not aldı. gece geç saatlere kadar sürentoplantı, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ak Parti İl Başkanı
Sıradaki Haber İl Başkanı Aktürk, Her Hafta Vatandaşlarla Buluşuyor: Sorunlara Çözüm Aranıyor!