Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DİMDİK AYAKTA DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ

24 haziran seçimlerinde milliyetçi

24 haziran seçimlerinde milliyetçi hareket partisinin aksaray’dave türkiye’de tarihin en fazla oyunu alarak rekor düzeyde türkiye büyük milletmeclisinde temsil edeceğini belirten mhp aksaray milletvekili adayları ramazankaşlı, sefer alkan, aysun hızlı okur ve fatih Önemli, bu millet bu ülkeninteminatının ve sigortasının milliyetçi ülkücüler olduğunu gördü”dediler. 

15 temmuz sonrasında milliyetçi ülkücülerin vatanın bekası içinnasıl dimdik ayakta durduğunu ve vatana sevdasını nasıl sergiledi ise 24haziran’da da milliyetçi hareket partisine bu millet desteğini sandıktavereceği oylarla gösterecektir. milliyetçi hareket partisi, ak parti ilebirlikte   cumhur İttifakı’nın kurdu. bu ittifak kolay kurulmadı. 15temmuz’da reisle birlikte lider devlet bahçeli ve mhp nasıl dik durduysa, 24hazirandan sonrada reis ve mhp birlikte “önce vatan” diyeceklerdir.

kimse merak etmesin, endişe duymasın, birilerinin fitne yayarak,recep tayyip erdoğan’ı yalnız kalır diyenlere cevabımız, milliyetçi-Ülkücülervatanın teminatı ve sigortasıdır. asla ucuz siyaset ve hamaset yapmazönceliğimiz önce ülkemiz ve milletimizdir.

cumhur İttİfakinin baŞarisi Önemlİ

lider Ülke türkiye olma yolunda cumhurbaşkanlığı yeni hükümetsisteminin 24 haziran sonrası oturması ve başarılı olması için oylarımızıcumhur adayımız sayın recep tayyip erdoğan’a, milletvekilliğinde ise mutlakaama mutlaka milliyetçi hareket partisi (mhp)’ye vereceklerine inanıyoruz”dediler. 

selİme’de mhp coŞkusu

güzelyurt ilçesine bağlı mhp’li selime beldesinde teravihnamazını yeni cami’ide eda ederek, sonrasında kahvehane ve bakkal işleten esnafve vatandaşlarımızla buluşan mhp milletvekili adayları ramazan kaşlı, seferalkan ve fatih Önemli, “bizleri güler yüzle ayakta karşılayangönüldaşlarımızla çay içip hasbihal ederek sıkıntılarını dinledik. allah’ınizniyle aksaray’ımızda girilmedik kapı, sıkılmadık el, gitmedik kasaba ve köybırakmayacağız. 24 haziran’a kadar aksaray’ın özevladı mhp adaylarımilletimizin yanında olmaya devam edecektir. sefer bizden zafer allah’tandiyerek selime kasabasındaki programdan ayrıldılar.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”