Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DEVLET BAHÇELİ ‘NİN YOL ARKADAŞI OLMAYA TALİP OLDUM

milliyetçi hareket partisi (mhp)aksaray

milliyetçi hareket partisi (mhp)aksaray 27. dönem milletvekili a.adayı evren erkan  aday adaylığı açıklamasında;

“bu kardeşiniz 1981 yılındaaksaray’da doğdu,ilk-orta-lise öğrenimini aksaray ilinde tamamladım.üniversiteeğitimimi anadolu üniversitesi eczacılık fakültesinde başarıyla tamamladım.hemen akabinde kurtuluş mahallesinde erkan eczanesi adıyla eczanemi açtım.halenaynı adreste ve aynı isimle faaliyetlerime devam  etmekteyim.

yıllardır gönül verdiğim davamda vepartimde 15 ocak 2012 yılında yapılan mhp merkez İlçe kongresinde merkez ilçeyönetimi yönetim kurulu üyesi seçildim. 3 ay sonra başkanımız ve yönetim kuruluüyesi arkadaşlarımın takdiri ile başkan yardımcısı oldum. mayıs 2012 de liderimizsayın dr. devlet bahçelinin himayesinde açılan gönül elçileri eğitim programınakatıldım .30 mart 2014 mahalli idareler seçiminde   belediye meclisüyesi adayı oldum ve seçildim.

bu süre zarfında mensubu ve neferiolmaktan gurur duyduğum  mhp’nin şahsıma verdiği görevleri büyük birözveri ile gerçekleştirdim. liderimiz sayın dr devlet bahçeli’nin sözlerini vekararlarını emir telakki edip bir an bile yanından ayrılmadım. gerek iş gereksesiyasi hayatımda liderimizin bize öğütlediği “önce ülkem ve milletim sonrapartim ve ben”düsturunu özümseyerek, sadakatle bağlı kalıp ülkememilletime memleketime ve partime faydalı olmak için var gücümle çalıştım.

16 nisan 2017 referandumunda türkmilletinin çoğunluğunun evet oyu vererek kabul gören cumhurbaşkanlığı hükümetsistemi ilk yapılacak seçimde 3 kasım 2019 da fiili olarak yürürlüğe girecekti.ancak ülkenin içeriden ve dışarıdan kumpasa alındığı alenen görünürkensuriye’de tabiri caiz ise dünya ile savaşan, ekonomik olarak içeriden vedışarıdan saldırılan türkiye cumhuriyetini şer odaklarının ellerine bırakmamakiçin mhp genel başkanı bilge lider sayın dr devlet bahçeli’nin çağrısı üzerine24 haziran 2018 pazar günü cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerininyapılmasında mutabakata varılmıştır.

Ülkeme, milletime, partime aktifsiyaset içinde daha fazla hizmet edeceğime inanarak 27 .dönem milliyetçihareket partisi aksaray milletvekili aday adayı olmak için belediye meclisüyeliğinden istifa ettim.

bugüne kadar üniversite eğitimsüresi haricinde aksaray’da yaşamış  şehrin sorunlarını bilen 2 kız evlatsahibi ülkü ve ülke sevdalısı bir kardeşiniz olarak sizlere ve şehrime hizmetetmeye, liderim sayın dr devlet bahçeli bey’in yol arkadaşı olmaya talip oldum.

almış olduğum kararın ülkemiz,milletimiz, partimiz ve tüm aksaray’a hayırlar getirmesini diler hepinizi yüce allah’ımaemanet ederim” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı
Sıradaki Haber Sercan Belgemen’den sert tepki: “Öcalan’ın Meclis’e çıkartılması asla kabul edilemez!”