Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DESTAN YAZACAĞIZ

ak parti’nin kurucusu cumhurbaşkanı

ak parti’nin kurucusu cumhurbaşkanı ve genel başkanırecep tayyip erdoğan’ın önderliğinde türkiye’nin son 17 yılının siyasi,ekonomik ve askeri olarak tarihi atılımların gerçekleştirildiği bir dönemolduğuna işaret eden ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, bugüntürkiye’nin dost düşman herkes tarafından bölgesel ve küresel bir güç olarakkabul edildiğini bildirdi. 

“tarih boyunca türkiye’nin bekası uğruna erkeğiylekadınıyla 7’den 70’e hep birlikte mücadeleye katılmış bir halkız” diyen başkanaltınsoy, “Çanakkale’den doğu, güneydoğu anadolu bölgelerimizde işgalhareketlerine ve kurtuluş savaşımıza kadar bugün bunun pek çok örneğini gördük.en son 15 temmuz’da millet olarak topyekûn kıyama kalktık. bağımsızlığımıza,bayrağımıza, ezanımıza, geleceğimize göz diken fetö ihanet çetesi mensuplarınıdarbeye kalkıştıkları gecenin karanlığına hamdolsun hep birlikte gömdük.İçindeki hainleri temizleyen kahraman ordumuz o günden beri zaferden zaferekoşuyor.” değerlendirmesinde bulundu.

yurt içinde terör örgütü mensuplarına tarihlerindegörmedikleri darbelerin vurulduğuna değinen başkan altınsoy, “aynı şekildesınırlarımız dışındaki hiçbir terörist kendini güvende hissetmiyor çünkübiliyorlar ki bir gece ansızın gelebiliriz. bununla kalmadık, irak’ta, suriye’desınırlarımız boyunca kurulmaya çalışılan terör koridorunu fırat kalkanı, zeytindalı ve İdlib operasyonlarıyla bozduk.” dedi.

Çok yakında kahraman mehmetçiğimizle fırat’ındoğusundaki terör yuvalarını da darmadağın edileceğini vurgulayan altınsoy, “Çünkübiz işte şu göklerde dalgalanan bayrağımızın destanını okuyarak büyüdük. Şimdide yine onun destanını yazmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. ecdadımızınmirasına sahip çıkarak, bu kutlu bayrağın dalgalandığı her yeri zulümden,kederden, acıdan, korkudan uzak bir eman yurdu haline getirene kadardurmayacağız. bu konuda en büyük güvencemiz şanlı ordumuzun cesareti vekahramanlığıdır.”

türkiye, gerisindeki büyük devlet geleneği vemedeniyet birikimiyle, tarihinin her döneminde ayakta kalmaya önem vermiş birülke olduğunu vurgulayan altınsoy, “buna rağmen gerçekten sıkıntı çektiğimiz,geriye doğru baktığımızda üzüntüyle takip ettiğimiz dönemler, elbette yaşadık.ama bu durumu bir kader olarak kabullenmedik. hep daha ileriye gitmek, dahabüyük hedeflere ulaşmak için çalıştık, mücadele ettik. her ne kadar türkiye’ninson iki asırdaki kalkınma hamleleri hep içerde kurulan tuzaklarla yavaşlatılmışolsa da hamdolsun millet olarak bu azmimizden hiç vazgeçmedik.”

dünyanın neresine gidilirse gidilsin türkiye’nin artanitibarına, türk milletine dönük samimi sevgiye şahit olunduğunu belirtenaltınsoy, “ekonomide son dönemde birtakım spekülatif ataklara maruz kalmışolsak da bütün bunlar, dünyanın satın alma paritesine göre en büyük 13’üncü,milli gelire göre 17. ülkesi olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor.” diye konuştu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Birlik ve Beraberlik Rüzgarı: Aksaray
Sıradaki Haber Yiğit Bozkurtlar bayramda bir arada: MHP’den duygusal ziyaret