Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhuriyetimiz, Milletimizin Birliği Ve Bütünlüğü İle Var Olacaktır

aksaraybelediye başkanı haluk Şahin

aksaraybelediye başkanı haluk Şahin yazgı, türkiye cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümüdolayısıyla yazılı bir açıklama yaparak, türkiye cumhuriyeti’ni kuran gazimustafa kemal atatürk’ ü, silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi rahmetleandığını ifade etti.

başkanyazgı yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi “milletimiz, büyük bir mutlulukiçinde türkiye cumhuriyetinin 95. kuruluş yıldönümünün sevincini ve gururunuyaşıyor.

türkmilleti birlik ve beraberlik içinde güçlükleri yenmiş ve bugünlere gelinmiştir.atatürk’ ün bizlere emanet ettiği bu mukaddes vatanı, gelecek nesillere engüzel şekilde teslim etmeliyiz. bu nedenledir ki türkiye cumhuriyeti sonsuzadek milletimizin birliği ve bütünlüğü ile güçlükleri yenme azmi ile varolacaktır.

bizlerebu ülkeyi emanet eden türkiye cumhuriyetinin kurucusu mustafa kemal atatürk’ü,şehit ve gazi olmuş bütün geçmişlerimizi rahmetle anıyor, bu aziz vatanınilelebet muhafaza edilmesi için gayret gösteren kahraman ordumuza ve fedakârgüvenlik güçlerimize cenabı hak’ tan muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Birlik ve Beraberlik Rüzgarı: Aksaray
Sıradaki Haber Yiğit Bozkurtlar bayramda bir arada: MHP’den duygusal ziyaret