Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhuriyet Halk Partisinde devir teslim yapıldı

Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi,

Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi, 3 Eylül Pazar günü Aksaray Kültür Merkezi Küçük Salonda 13. Olağan Merkez İlçe Kongresini gerçekleştirmişti. Gerçekleşen kongre kapsamında merkez ilçe başkanlığı görevine Sibel Altınpınar seçilmişti. Geçtiğimiz gün, Altınpınar için devir teslimi yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığı görevini yürüten Ayfer Zengin’in görev süresi, 13. Olağan Merkez İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına Altınpınar’ın seçilmesi ile son buldu. Kongrede tek aday olan Altınpınar, çoğunluk oyu ile ilçe başkanlığı görevine geldi. Aksaray’da dört yıl boyunca Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanlığı yapan Sibel Altınpınar, ilçe başkanlığına adaylığını kongreden birkaç gün önce kamuoyu ile paylaşmıştı.
13. Olağan Merkez İlçe Kongresinde ilçe başkanı olarak seçilen Sibel Altınpınar, kendisinden önce bu görevi yürüten Ayfer Zengin’den görevi teslim aldı. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığında gerçekleşen devir teslimine, parti yöneticilerinin ve üyelerin katılımı yoğundu.

Devir teslim töreninde açıklama yapan İlçe Başkanı Sibel Altınpınar, “Kongremize katılım sağlayan, ülkesi için bizimle aynı duyguları paylaşan, aynı zorlukları sırtlanmaya hazır olan arkadaşlarım, bu zorlu yarışta yanımızda olacak, bizi yüreklendirecek, bize ve ülkesine sahip çıkacak tüm dostlarım, sefayı değil cefayı paylaşmak için bizimle olan Cumhuriyet Halk Partisi sevdalıları, hepinize yoldaşlığınız için teşekkür ediyorum.
Görevi devraldığım başta değerli Başkanım Ayfer Zengin ve yönetimine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Onlardan aldığımız bayrağı en güzel şekilde yol arkadaşlarımla birlikte taşıyacağıma söz veriyorum. Örgütümüze hayırlı olmasını diliyorum. Devir teslim törenimize katılan herkese teşekkür ederim” sözlerini kullandı.

İl binasında gerçekleşen devir teslim töreninin ardından, İlçe Başkanı Altınpınar başkanlığında ilk merkez ilçe yönetim kurulu toplantısı yapıldı.

Haber: Ağustos Gerçe