Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray CHP, 2024 yerel seçimleri için strateji toplantısı yaptı!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kongreler

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kongreler ve kurultay sürecinin tamamlanmasının ardından yerel seçimlere hazırlanan il başkanlıkları, yaklaşan seçimler hakkında istişare süreçlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi kurultayının tamamlanmasının ve CHP genel başkanının Özgür Özel olmasının ardından değişim rüzgârları esmeye devam ederken, yerel seçimlere yönelik çalışmalara da start verilmişti. Geçtiğimiz haftalarda Ankara’da 81 ilin il başkanı ile bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, burada gerçekleştirdiği toplantının esas gündeminde 31 Mart 2024’te gerçekleşecek olan Mahalli İdari Seçimlerine yer vermişti. 81 ilin il başkanı ile yapılan toplantının ardından çalışmalarına dönen il başkanları ile il ve ilçe yönetimi ile birlikte istişare süreçlerini başlatmıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanı Bilal Özdemir, Kasım ayında olağan il ve ilçe yönetimi toplantısının gerçekleştiğini duyurdu. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 21 Kasım Pazartesi günü başlayan aday adaylığı sürecinde ilk birkaç gün geride kalırken, süreç içerisinde nasıl gelişmelerin yaşanacağı ise merak konusu oluyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanı Av. Bilal Özdemir başkanlığında bir araya gelen il ve ilçe yönetimi, il başkanlığı binasında toplanırken, toplantıya gösterilen katılımın yoğun olduğu görüldü.

Haber: Ağustos Gerçe