Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Pelin Yıldırım Demir, ilk ziyaretini gerçekleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelin Yıldırım Demir, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde şehir içerisindeki ilk saha çalışmasını gerçekleştirdi. Seçimlere yönelik çalışmalarını hızlandıran Pelin Yıldırım Demir, Hanımeli Pazarını ziyaret etti.

Aksaray’da parti adaylarının netlik kazanmasının ardından adaylar sık sık vatandaşlar ile bir araya geliyor. Yerel seçim süreçleri kapsamında saha çalışmalarını sürdüren partilerden birisi de Cumhuriyet Halk Partisi oluyor. Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelin Yıldırım Demir, aday olarak şehir içerisindeki ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Aksaray’da açılan Hanımeli Pazarını ziyaret eden Pelin Yıldırım Demir, burada kadınlarla bir araya geldi.

Hanımeli Pazarı ziyaretinde Pelin Yıldırım Demir’in vatandaşlara karşı sıcak yaklaşımı dikkat çekerken, pazar yerinde bulunan stant sahipleri ile birebir iletişime geçildiği görüldü.

Pelin yıldırım Demir’e ziyareti sırasında Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Av. Bilal Özdemir, İlçe Başkanı Sibel Altınpınar ve çok sayıda parti yöneticisi eşlik etti.

Haber: Ağustos Gerçe