Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhur İttifakı OSB’de

Aksaray AK Parti Milletvekili

Aksaray AK Parti Milletvekili adayları Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy , Ak Parti İl Başkanı Hamza  Aktürk, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Ramazan Kaşlı ve Ak Parti teşkilatı mensupları Aksaray Organize Sanayi Bölgesi fabrikalarından biri olan Kuzeyboru firmasının yönetim kurulu üyesini ve çalışanlarını ziyaret etti.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimine az bir zaman kala, Aksaray AK Parti Milletvekili adayları Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy ve Cumhur İttifakı içerisinde yer alan Milliyetçi Hareket Parti Milletvekili adayı Ramazan Kaşlı, Ak Parti heyeti ile birlikte seçim çalışmaları kapsamınca gezi ve ziyaretlerini sürdürüyor. Bunun üzerine Aksaray Organize Sanayi Bölgesi fabrika tesislerini ziyaret eden heyetin diğer bir noktası Kuzeyboru firması oldu.

Aksaray AK Parti Milletvekili adayları Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy ve Milletçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Ramazan Kaşlı ve Ak Parti teşkilatı mensupları Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde plastik boru sektörü içerisinde faaliyet gösteren Kuzey Boru firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karaman ve çalışanlarıyla bir araya geldi. Ardından firmanın üretim tesislerini gezerek görüşme yapana heyet burada çalışanlarla bir araya gelerek destek talebinde bulundular.

Ziyaret sonrasında açıklama yapan AK Parti Aksaray 28. Dönem Milletvekili adayı Cengiz Aydoğdu;” Organize Sanayi Bölgemizde plastik boru sektöründe faaliyet gösteren Kuzey boru firmasını ve üretim tesislerini ziyaret ederek şirket yöneticileri ve çalışanlarıyla bir araya geldik. Yönetim Kuruluna misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı.

Haber: Fatma Altınok