Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CUMHUR İTTİFAKI KAZANACAK

ak parti İl teşkilatı

ak parti İl teşkilatı mhp il teşkilatını ziyaret ederek mhpbelediye başkan adayı sefer alkan’a hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, ak partiaksaray milletvekili cengiz aydoğdu, ak parti aksaray belediye başkan adayıevren dinçer, merkez İlçe başkanı hamza aktürk, kadın ve gençlik kollarıbaşkanları ile yönetim kurulu üyeleri bugün mhp İl teşkilat binasında İlbaşkanı av. mustafa Çölkesen, milletvekili ramazan kaşlı, merkez İlçe başkanıİrfan Çıtak, Ülkü ocakları aksaray İl başkanı muhsin arslan, mhp aksaraybelediye başkan adayı sefer alkan, İl kadın kolları başkanı nermin fidan, İlyönetim kurulu üyeleri, İl genel ve belediye meclis Üyesi a. adaylarını iade-iziyaret yaparak, İl belediye başkan adayı sefer alkan’a hayırlı olsundileklerini ilettiler.

mhp İl teşkilatı ziyaretle ilgili olarak yaptığıaçıklamada “saygıdeğer aksaray’lı hemşehrilerimiz; cumhur İttifakı adaylarımızsn. sefer alkan ve sn. evren dİnÇer arasında bir tercih yaparak belediyebaşkanını belirleyecektir. kazanan cumhur İttifakı ve aksaray’ımız olacaktır.ak parti aksaray teşkilatına bu nazik ziyaretlerinden dolayı tüm teşkilâtlarımızadına çok teşekkür ediyoruz” dediler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

CHP, 5 Eylül 2024 tarihinde
Sıradaki Haber Ali Abbas Ertürk, Tüzük Değişimi Hakkında Açıklamada Bulundu