Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CUMHUR İÇİN OYLAR 3 HİLAL’E

milliyetçi hareket partisi (mhp)

milliyetçi hareket partisi (mhp) aksaray İl ve İlçeteşkilâtları 31 mart 2019 pazar günü yapılacak olan mahalli İdareler genelseçimlerine güçlü bir şekilde, seçime günler kala saha çalışmalarınıhızlandırarak her gün ara vermeden  eşzamanlı olarak çalışmalarını sürdürüyor.

3 hilal hareketini aksaray’a yansıtan milliyetçi hareketpartisi seçimlerde aksaray’da büyük başarı sağlayacağı kesin gözü ilebakılırken, sadece merkezde de değil ilçelerde de mhp başarısı yerel seçim sonuçlarınayansıyacağı gözleniyor. haftasonu mhp aksaray milletvekili ramazan kaşlıgüzelyurt ilçesinde, mhp aksaray belediye başkan adayı sefer alkan merkez ilçeteşkilatı hamidiye alaca’da, mhp İl kadın kolları asenaları ise merkez ilçeyunus emre mahallesinde vatandaşlarla buluştular.

“dertleşmeye,gönüllere girmeye geldik”

3 hilal hareketini seçim çalışmalarına yansıtan mhpteşkilatı, güzelyurt ilçesi ile hamidiye alaca ve yunus emre mahallelerindeesnaflarla, genç, yaşlı ve çocuk demeden “dertleşmeye, gönüllere girmeyegeldik” sloganı ile yola çıktılar. vatandaşların sorun, sıkıntı ve talepleridinleyen mhp teşkilatı, sıkıntılara çareler aramak ve projeler üretmek içinsahaya indiler. sıkmadık el, girmedik kapı, ayak basmadık yer bırakmamak içinsaha çalışmalarına yoğun bir tempoyla devam eden mhp heyeti vatandaşların yoğunilgi ve alakaları ile karşılaştılar.

“beka İçin millikarar, cumhur İçin İstikrar”

saha çalışmalarını hızlandıran mhp teşkilatı aynı zamandaseçmenlerin sevgi seli ile karşılaşmaları sonucunda ise aksaray belediyebaşkanlığı dahil ilçe ve beldelerde 31 mart akşamı mhp’nin zaferi ilesonuçlanması bekleniyor. ‘beka için milli karar, cumhur için İstikrar’ parolasıile seçmenlere ulaşan mhp teşkilatı; “aksaray belediyesi başta olmak üzere ilçeve beldelerimiz hak ettiği kazanımın daha fazlasını mhp ile alacaktır. bizlersıkıntılara çözüm için varız. vatandaşımızın derdi ile dertlenir, sevinci ileseviniriz” ifadelerine yer verdiler.

“cumhur İçinoyumuz 3 hilal’e”

mhp teşkilatını bağrına basan seçmenler ise “cumhur için,hizmet için oylarımız 3 hilal’e. allah’ın izni ile bu seçimlerin aksaray’dagalibi mhp olacaktır. cumhur ittifakının ortağı olan mhp’ye oylarımızı güvenleve gözümüz arkada kalmadan vereceğiz. aksaray’da cumhur İttifakı kazanacak.aksaray’da mhp kazanacak. 31 mart akşamı cumhur İttifakının zaferi ile mhp’de‘sefer’i başkan yapacağız” şeklinde konuştular.

mhp aksaray belediye başkan adayı sefer alkan hamidiyealaca’da kırım türkleri derneğini ziyaret etti. dernek başkanı ahmet kırımlıise mhp aksaray belediye başkan adayı sefer alkan’a türk bayrağı hediye etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray
Sıradaki Haber CHP Aksaray, İl Danışma Kurulu Toplantısında Bir Araya Geldi