Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÇİFTÇİYE MAZOTU 3 TL ‘ YE VERECEĞİZ.

chp aksaray milletvekili adayları

chp aksaray milletvekili adayları ali abbas ertürk,ramazan fidan , pelinsu yıldırım , merkez İlçe başkanı nazife aslan küçük,taşpınar belediye başkanı cihan yüksel, eski İl başkanlarından doğan koşar veparti yöneticileri İncesu köyümüzde çiftçilerimizle bir araya geldiler.

chp aksaray milletvekili adayları ali abbas ertürk,ramazan fidan , pelinsu yıldırım, Çiftçilerin en büyük gider kalemlerinden olanmazot giderinin düşürülmesi için, çiftçilerimize mazotu 3 tl’ ye vereceğiz veçiftçilerimiz daha düşük maliyetle daha karlı üretim yapmalarını sağlayaraküzerlerindeki borç yükünü azaltacağız.

Çiftçininbankalara olan kredi borcunun faizini sileceğiz.

chp milletvekili adayları, 2002 yılında çiftçilerinbankalara 4 milyar lira kredi borcu varken, 2017 yılında 83 milyar lirayayükseldiğini , bu süreçte çiftçi sayısının ise 2,1 milyona düştüğünü, diğerborçları da kattığımızda toplamda çiftçinin borcu 2002 yılından bu yanayaklaşık 25 kat artarak 100 milyar liraya ulaştığını vurguladılar.

borç yükü altında ezilen çiftçilerimizin bankaborçlarının faizlerini sileceğiz. Çiftçilerimizin borç yükünü azaltarak rahatbir nefes almalarını sağlayacağız”dediler.

chp aksaray milletvekili adayı pelinsu yıldırım

sorunu olan esnafkalmayacak

esnaf bakanlığı kuracağız, esnafımızın bütün sorunlarınıçözeceğiz.

chp aksaray milletvekili adayı pelinsu yıldırım, İlbaşkanı ramazan koçak ve parti yöneticileri eski sanayi caddesi ve atatürkbulvarında yaptıkları çalışmada esnaflarımızın sorunlarını dinleyip, çözümönerilerini paylaştılar.

esnafımız büyük alışveriş merkezlerinin gölgesinde yaşammücadelesi veriyor diyen chp aksaray milletvekili adayı pelinsu yıldırım,esnaflara yönelik projeleri hakkında açıklamada bulundu. chp adayı pelinsuyıldırım, her gün daha da kötüye giden piyasa koşularında esnafımız için hızlıve kalıcı çözümleri üreteceğiz. 24 hazirandan sonra siftahsız kapatan esnafımızkalmayacak. esnafımızın en büyük yüklerinden olan kira stopajını kaldıracağız.biz esnafımızın kendi dükkanına sahip olmasını istiyoruz. esnafın düşük faizlive uzun vadeli kredilerle kira öder gibi dükkan sahibi olmasına olanaksağlayacağız” dedi.

hbaer merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ak Parti İl Başkanı
Sıradaki Haber İl Başkanı Aktürk, Her Hafta Vatandaşlarla Buluşuyor: Sorunlara Çözüm Aranıyor!