Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÇİFTÇİLERİMİZİ BORÇ YÜKÜNDEN KURTARACAĞIZ

chp eskil İlçe başkanlığı

chp eskil İlçe başkanlığı tarafından düzenlenen İftaryemeğine İl başkanı ramazan koçak, merkez İlçe başkanı nazife arslan küçük,milletvekili adayları katıldı.

chp eskil İlçe başkanlığı tarafından düzenlenen İftaryemeğine İl başkanı ramazan koçak, merkez İlçe başkanı nazife arslan küçük,milletvekili adayları ali abbas ertürk, ramazan fidan, pelinsu yıldırım, alieşmekaya, taşpınar belediye başkanı cihan yüksel, yeşiltepe belediye başkanıtahsin Çelik, eski İl başkanları ali rıza toprak ve doğan koşar, eskimilletvekili mahmut Öztürk katıldı.

yaklaşık 1400 davetlinin katıldığı iftar yemeğinde İlbaşkanı ramazan koçak, milletvekili adayları ile eski milletvekili mahmutÖztürk konuşma yaptılar.

İl başkanı ramazan koçak konuşmasında “uygulanan yanlıştarım politikaları sonucu çiftçi borç yükü altında ezilmektedir. bölgenin susorunun çözümü noktasında şimdiye kadar somut hiçbir adım atılmamıştır.Çiftçinin temel maliyet kalemleri olan mazot, elektrik, gübre ve tohumfiyatlarının yıllar itibariyle çok artmasına rağmen ürün fiyatlarındaki artışınçok sınırlı kalması nedeniyle de çiftçilerin bankalara olan borçları çokyükselmiştir.” dedi.

milletvekili adayı ali abbas ertürk ise “ halenkullanımda olan tarımsal depo statüsündeki tüm kuyuları ruhsatlandırarakçiftçilerin elektrik kilovat saat ücretini yarı fiyatına düşüreceğiz.Çiftçilerimiz mazotu 3 tl’ ye alacaklar. Çiftçilerimizin bankalara olan krediborçlarının faizlerini tamamen sileceğiz. tarım bağ-kur’lu olan yurttaşlarımızın2008 yılı öncesi vergi kaydı, şirket ortaklığı veya ziraat odalarına kayıtlıoldukları süreler için de borçlanma hakkı tanıyacağız.”  dedi.

İşsizlik veyoksulluk kaderiniz değil…

milletvekili adayımız pelinsu yıldırım beraberinde kadınkolları ve İl yöneticileriyle kalanlar ve zafer mahallelerimizde ev ziyaretleriyaptılar.

milletvekili adayımız pelinsu yıldırım “ İşsizlik veyoksulluğun had safhada olduğu mahallelerimizde ev kadınlarımızın umudu olduk.“ dedi.  yıldırım konuşmasında “zafermahallesinin ortak derdi olan tapu sorununa şimdiye kadar çözüm bulunmamış.kalanlar mahallesi sakinleri tatlı su ve yol istiyorlar. aynı zamandakılıçaslan parkından gelen duman ve mangal kokusundan şikayetlerini dilegetirdiler. vatandaşlarımızın hangi kurumla ilgili  sorunu olursa olsun, tüm sorunların çözümününtakipçisi olacağız. son 15 yıldır aksaray’ın yöneticileri vatandaşı dertlerineçare üretmiyorlar. her siyasi düşünceden vatandaşımızın ortak şikayeti bu. bizlermilletvekili seçildiğimizde hiçbir ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımızınsorunlarını çözmek için tüm gücümüzle çalışacağız.” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”