Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’NİN İP’İ PAZARA ÇIKTI

ak parti grup başkanvekili

ak parti grup başkanvekili ve aksaray milletvekili İlknurİnceöz, chp’li 15 vekilin İyİ parti’ye geçmesine yapmış olduğu açıklamasında;”aklınca siyaset mühendisliği yapanlar ve demokrasiye hülle operasyonuçekenler, en büyük mühendisliğin milletin feraseti olduğunu 16 yıldıröğrenememiş demek ki. 24 haziran seçimleri devşirme siyasete en büyük tokatolacaktır.” dedi.

İncesöz sosyal medya hesabı twitter’dan yaptığı açıklamalarda”kılıçdaroğlu’nun bu hamlesi ‘mevzu koltuksa gerisi teferruattır’anlayışının bir sonucudur. dışarıdan alınan talimatla içeride yapılan bu kirlioperasyonu milletimiz çok iyi görmektedir ve siyasetin yüzsüzlerini siyasetçöplüğüne gönderecektir.” ifadelerini kullandı.

ak parti grup başkanvekili ve aksaray milletvekili İlknurİnceöz, sosyal medyadaki paylaşımlarına şu şekilde devam etti:

aklınca siyaset mühendisliği yapanlar ve demokrasiyehülle operasyonu çekenler, en büyük mühendisliğin milletin feraseti olduğunu 16yıldır öğrenememiş demek ki. 24 haziran seçimleri devşirme siyasete en büyüktokat olacaktır.

kendi adaylığını açıklayamayan kılıçdaroğlu’nun, 41 yılsonra güneş motel benzeri siyasete kara leke çalacak bir hamle ile milletvekilidevşirmesi hem komedi hem de bir trajedidir. türkiye, chp’nin dayattığı buonursuz, omurgasız, pervasız siyaset anlayışını hak etmiyor.

chp’nin “İp”’i pazara çıktı. chp 15 vekilini hibe ederekbir kez daha kirli ittifakı tercih etti. fısıltıyla siyaset yapanların sonu 24haziran’da siyaset çöplüğü olacaktır.

haber yaşar k.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti Yenikent, Ağaçören, Güzelyurt
Sıradaki Haber Ak Partide kongreler şölen havasında yapıldı