Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP, SULTANHANI VE YEŞİLOVA’DA BÜYÜK DESTEK GÖRDÜ

24 haziran cumhurbaşkanlığı ve

24 haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genelseçimlerine hazırlanan cumhuriyet halk partisi  İl başkanı ramazan koçak, merkez İlçe başkanınazife küçük ve milletvekili adayları ali abbas ertürk, ramazan fidan, pelinsuyıldırım, ali eşmekaya ve ilçe, kadın ve gençlik kolları ile birliktegündüzleri  esnaf ziyaretleri, iftarlardada toplu iftar programları ile vatandaşlarla bir arada oluyorlar.

chp cumartesi günü sultanhanı ilçesinde iftar programına, pazar günü de yeşilova beldesinde beldeteşkilatının açılışı ve iftar programına katıldılar. chp’nin programlarındahalkın ilgisi üst seviyede idi.

24 haziran seçimlerinde aksaray tarihinde uzun yıllarsonra  tbmm’yemilletvekili göndermeninhesaplarını yapan chp aksaray teşkilatı milletvekili adayları,  cumhurbaşkanı adayı muharrem İnce ve chp genelbaşkanı kemal kılıçdaroğlu’nun meydanlarda kullandığı seçim beyannamelerindenhalka bahsedip destek istiyorlar.

sultanhanı ilçesinde sultanhanılıların yoğun ilgisi ilekarşılaşan chp aksaray teşkilatı yeşilova beldesinde ikinci sıra adayı ramazanfidan’ın düzenlediği yaklaşık 1500 kişinin katıldığı iftar yemeğinden sonra,yeşilova belde teşkilatını belde örgütünü açtılar.

chp İl başkanı ramazan koçak, merkez İlçe başkanı nazifeküçük ve chp aksaray milletvekili adayları ali abbas ertürk, ramazan fidan,pelinsu yıldırım, ali eşmekaya yaptıkları seçim çalışmalarında halka şunlarısöylüyorlar.

ÇİftÇİnİn yÜzÜ chp İle gÜlecek

teknik liseler ülkemizde son yıllarda önemini değeriniyitirmiş, lise eğitimi kalitesi tamamen düşmüştür. chp İktidarında tarımliseleri ve teknoloji liseleri kurulacaktır. tarım, teknoloji ve bilimlebuluşturulacaktır. bu proje çok önemlidir. Şu ana kadar karadüzen yapılan tarımdaha bilimsel ve teknolojik olarak yapılacaktır. Öğrencilerimizden sınavharçları alınmayacaktır. Üniversiteyi bitiren gençlerimize iki yıl süreyle işbulana kadar burs verilecektir. chp iktidarında, tüm öğrencilerin barınacağıdevlet yurdu yapılacak, Öğrencilerimizin barınma ihtiyaçları devletimiztarafından karşılanacaktır. Çiftçilerimiz ak parti iktidarı döneminde banka iletanıştı. cumhurbaşkanı adayımızın güzel bir tespiti var. siz tarlalarınız varzannediyorsunuz ama o tarlaların tapuları evde değil bankadadır. bankada olantapu sizin değildir. sizin olamaz. ak parti iktidarı tamamen çiftçilerimizibanka kredileri ile kredi faizlerinin pençesine düşürmüştür. Çiftçilerimize enbüyük müjdemiz bankalara olan faiz borçlarını tamamen sileceğiz.Çiftçilerimizin kredi faizinin tamamını sileceğiz.

Çiftçilerimiz için çok önemli bir projemiz var. mazotuÖtv ve kdv’den muaf tutacağız. Çiftçilerimiz mazotu yaklaşık 3 lira gibi birtutardan alacaklar.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Birlik ve Beraberlik Rüzgarı: Aksaray
Sıradaki Haber Yiğit Bozkurtlar bayramda bir arada: MHP’den duygusal ziyaret