Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP, SÖZ VERİRSE YERİNE GELİR

 “en düşük emeklimaaşını 1.500

 “en düşük emeklimaaşını 1.500 tl yapacağız. emeklilere ramazan ve kurban bayramlarında birermaaş İkramiye vereceğiz”

cumhuriyet halk partisi milletvekili adayı ramazan fidan,en düşük emekli maaşı 1.500 lira olacak, emeklilerimize ramazan ve kurbanbayramlarında birer maaş ikramiye vereceğiz” dedi.

chp milletvekili adaylarının kurtuluş ve lalelimahallelerindeki seçim çalışmalarında vatandaşların adaylara ve cumhurbaşkanıadayı muharrem İnce‘nin vaatlerine çok büyük ilgileri vardı. cumhurbaşkanıadayı muharrem İnce ile chp’nin adaylarının vaatlerini doğru ve yerindebulduklarını belirten vatandaşlar, “chp muhalefette iken sözünü yerine getirenilk partidir. asgari ücret artacak dediler, chp’nin söylediği rakamda yükseldi.chp şimdi de emeklilere bayramlarda birer maaş ikramiye verilecek diyor,  o vaadi de yerine gelecek. ancak, bu sözü chpiktidarında chp kendisi yerine getirecek.” dediler.

halkımızınteveccühü Çok İyi

chp milletvekili adayı ramazan fidan, seçim çalışmalarıhakkında yaptığı açıklamada, “milletvekili adaylarımız ve yöneticilerimizbirlikte kurtuluş ve laleli mahallelerinde kahvehane ziyaretleri ilevatandaşlarımızın dertlerini dinledik. emekli maaşlarının düşüklüğünden,işsizlikten şikayet eden vatandaşlarımıza, 24 haziranda iktidara geldiğimizde,en düşük emekli maaşını 1.500 tl yapacağımızın, dini bayramlarımızdaemeklilerimize birer maaş ikramiye vereceğimizin sözünü verdik.” dedi.

Üreterekbüyüyeceğiz, İşsizliği düşüreceğiz

chp milletvekili adayı ramazan fidan “16 yıldır iktidarınuyguladığı inşaat sektörü ile betonlaşarak, tüketerek, borçlanarak büyümepolitikalarını bırakıp, üreterek büyüyeceğiz. tarımsal üretimi, hayvansalüretimi, teknolojik üretimi, ağır sanayi üretimini destekleyeceğiz ve kalıcı büyümesağlayacağız, işsizliği düşüreceğiz” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”