Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP PM Üyesi Ali Abbas Ertürk: “Bizi bağrına basan tüm Saratlılı hemşerilerimize teşekkür ediyorum”

Cumhuriyet Halk Partisi, Aksaray’da

Cumhuriyet Halk Partisi, Aksaray’da ilçe ve beldeleri ziyaretlerini sürdürürken Saratlı’da Belediye Başkanı Zeki Türker ile birlikte seçim ofisi açılışı gerçekleşti. Gerçekleşen seçim ofisi açılışına Cumhuriyet Halk Partisi PM Üyesi Ali Abbas Ertürk, CHP Aksaray İl Başkanı Bilal Özdemir, Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelin Yıldırım Demir ve il ve ilçe yöneticileri katılım sağladı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Aksaray Belediye Başkan Adayı ve ilçelerdeki aday isimlerinin belli olması ile birlikte seçim çalışmaları hız kazanmıştı. Bu kapsamda sık sık ziyaret gerçekleştirmeye çalışan Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı, vatandaşların görüş ve isteklerini dinlemeye özen gösteriyor. Saratlı’da, Belediye Başkanı Zeki Türker ile birlikte seçim ofisi açılışı gerçekleştiren Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi, burada vatandaşa bir kez daha hitap etti.

Cumhuriyet Halk Partisi PM Üyesi Ali Abbas Ertürk, burada yaptığı açıklama kapsamında, “Saratlı da seçmenin motivasyonu çok yüksekti, miting havasında bir açılış gerçekleştirdik. Saratlı Belediye Başkan adayımız Zeki Türker’e çalışmalarında başarılar diliyorum. Bizi bağrına basan tüm Saratlılı hemşerilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe