Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Merkez İlçe Başkanı Sibel Altınpınar; “Her şey yeni başlıyor”

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürütürken, Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Merkez ilçe Başkanlığına seçilen Sibel Altınpınar, ilçe başkanlığına seçilmesinin ardından açıklamada bulundu.

Merkez İlçenin 13’ncü olağan genel kurulunda ilçe başkanı olarak seçilen Altınpınar, açıklamasında; “Sefayı değil cefayı paylaşmak için bizimle olan Cumhuriyet Halk Partisi sevdalıları, Hepinize yoldaşlığınız için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Merkez İlçe Başkanı Sibel Altınpınar konu hakkında yaptığı açıklamanın devamında, “Aksaray CHP 13’ncü Olağan Merkez İlçe Kongremizi gerçekleştirdik. Kıymetli hemşehrilerim,  Her şey yeni başlıyor. Ardımızda tortu, önümüzde ufuk, yolun çehresi değişti; Bitmeyecek yolculuk, bir satırın sonundayız. Bir kitabın başında… Önümüzde tertemiz sayfalar…Birlikte yazacağımız çok şey var eminim. Kongremize katılım sağlayan, Ülkesi için bizimle aynı duyguları paylaşan, Aynı zorlukları sırtlanmaya hazır olan arkadaşlarım, Bu zorlu yarışta yanımızda olacak, bizi yüreklendirecek, bize ve ülkesine sahip çıkacak tüm dostlarım, Sefayı değil cefayı paylaşmak için bizimle olan Cumhuriyet Halk Partisi sevdalıları, Hepinize yoldaşlığınız için teşekkür ediyor, saygı ve sevgiyle selamlıyorum” sözlerini kullandı.

Haber: Ağustos Gerçe