Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP İl Başkanı Keleş;” Türkiye’nin İkinci Yüzyılında Her Şey Çok Güzel Olacak”

  14 Mayıs 2023

 

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde %51 çoğunluğunun sağlanamadığı için Türkiye ikinci tur seçimine hazırlık yapıyor. İkinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri adaylarından biri olan Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemek amacıyla Aksaray CHP Heyeti seçim çalışmaları kapsamında gezi ve ziyaretlerini sürdürüyor.

Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi  İl Başkanı Hacı Ali Keleş, Merkez İlçe Başkanı Ayfer Zengin, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Cansu Bülbül, parti yöneticileri ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte Aksaray Kültür Park’ı ziyaret etti.

28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine az bir zaman kala seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam CHP heyeti, Kültür Parkta gençlerle bir araya geldi.

 

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermek amacıyla saha çalışması gerçekleştiren heyet, azim ve kararlılıkla Aksaray halkıyla bir araya gelmeye devam ediyor.

Ziyareti esnasında Kültür Park’ta gençlerle bir araya gelen heyet, gündeme dair konular üzerinden sorular sordu.  Seçime yönelik genç kitlenin nabzını yoklayan heyet, seçim zamanı sandıklara gitmeyi ihmal etmemeleri gerektiğini vurgulayarak, seçimde Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermeleri talebinde bulundu.

Ziyaret sonrası açıklama yapan İl Başkanı Keleş, “Cumhurbaşkanlığı seçimleri için gençlerimiz kararını vermiş, Kemal Kılıçdaroğlu diyorlar. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında her şey çok güzel olacak.” ifadesini kullandı.

Haber: Fatma Altınok