Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP ADAYLARI BEŞ KOLDAN SAHADA

24 haziran seçimlerine iki

24 haziran seçimlerine iki haftadan daha az zaman kalmasınedeni ile chp aksaray milletvekili adayları ve İl örgütü muharrem İnce’nincumhurbaşkanı ve adayların da milletvekili seçilmesi için beş ayrı koldan seçimçalışmalarına devam ediyorlar. 

İl başkanı ramazan koçak ihlara kasabasında eski İlbaşkanı doğan koşar ile ev ve kahvehane toplantıları yaptı.

milletvekili adayı ali abbas ertürk, İl başkanı ramazankoçak , sultanhanı İlçe başkanı ahmet karacaer ve eski İl başkanı doğan koşarsultanhanı kasabasında taziye ziyareti ve sonrasında esnaf ziyareti yaptılar.

milletvekili adayı ali abbas ertürk eskil ilçesinde,yaylalarında çiftçilerle buluştu.

milletvekili adayı ramazan fidan , eski saratlı belediyebaşkanı muharrem kaplan ile gaziemir, delihebil, akmezar, mandama ‘ da çalışmayaptı.

milletvekili adayı pelinsu yıldırım laleli mahallesindekadın kolları üyeleri ve İl yönetim kurulu üyeleri ile ev ziyaretleri yaptı.

milletvekili adayı ali eşmekaya, eşmekaya kasabasında,eskil’in yaylalarında çalışma yaparak 24 haziran’a sıkmadık el bırakmadançalışmalara devam ediyorlar.

esnaf halindenmemnun değil

milletvekili adayı ali abbas ertürk, ramazan fidan,pelinsu yıldırım, İl başkanı ramazan koçak ve parti yöneticileri esnaf vevatandaşlarla sohbet ettiler. milletvekili adayı ali abbas ertürk  cumartesi günü galericiler sitesinde “arabapazarı olması ve bayram öncesi olması nedeniyle ciddi hareket beklenmesine  karşın pazar çok durgundu. esnaflar budurgunluğu ekonomik belirsizliğe , döviz kurlarının çok yüksek olmasına vevatandaşların çok borçlu olmasına bağlıyorlar. 24 haziran seçimleri ileiktidara geldiğimizde belirsizliği, istikrarsızlığı ortadan kaldırarakpiyasalara güveni getireceğiz” dedi.

yeşiltepelilerchp’lilere sahip çıktı      

cumhuriyet halk partisi aksaray milletvekili adayları aliabbas ertürk, ramazan fidan, pelinsu yıldırım, İl başkanı ramazan koçak ve İlilçe yöneticileri chp’li yeşiltepe belediye başkanı tahsin Çelik tarafındandüzenlenen, yaklaşık 1500 kişinin katıldığı İftar programında yeşiltepelilerlebir araya geldiler.  yeşiltepe’de coşkuluşekilde karşılanan chp’lilere ilgi, sevgi çok büyüktü. yeşiltepeliler chpadaylarını bağırlarına basarak “ 24 haziranda sizlerleyiz” dediler. 

chp milletvekili adayı ali abbas ertürk “bizleri çok büyükcoşku ile karşılayan hemşehrilerimizin bizlerden beklentileri çok. 15 yıldırmilletvekillerinden göremedikleri hizmeti de telafi edecek şekilde çokçalışacağız. belediye başkanımız tahsin Çelik bizim referansımızdır. “ dedi.

bankaların kölesihaline getirilen köylü bizim İktidarımızda milletin efendisi olacak

chp aksaray milletvekili adayı ali abbas ertürk,yeşiltepe’de çiftçilere de seslenerek, “bankaların kölesi olmaktan sizlerikurtarıp, milletin efendisi yapacağız” dedi. ertürk konuşmasında “ Çiftçilerimizinbankalara olan kredi borçlarının faizlerini sileceğiz. Çiftçilerimiz bankalarabağımlı olmadan üretim yapacak. mazot çiftçilerimize 3 tl’ ye vereceğiz.Çiftçilerimizin girdi maliyetlerini düşürerek, döktükleri alınterlerininkarşılığını almalarını sağlayacağız. tarıma dayalı sanayi yatırımlarıyapacağız. İktidarımızda kamuda ilave 40 bin ziraat mühendisi ve veterinerhekimi istihdam ederek, üreticilerimize teknik ve tıbbi destek vereceğiz” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ak Parti İl Başkanı
Sıradaki Haber İl Başkanı Aktürk, Her Hafta Vatandaşlarla Buluşuyor: Sorunlara Çözüm Aranıyor!