Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Adayı Pelinsu Yıldırım Demir; “Aksaray için çözüm önerilerimizi sunuyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, Aksaray’daki saha çalışmaları kapsamında Eski Yağ Pazarını ziyaret etti.

Eski Yağ Pazarını ziyaret ederek burada vatandaşlarla bir araya gelen Pelinsu Yıldırım Demir, esnafların da sorunlarını dinledi. Türkiye’deki ekonomik güçlükten bahseden esnaflar Aksaray için çözüm önerilerini Başkan Adayı Demir’e belirttiler. Buradaki görüşme hakkında açıklama yapan Pelinsu Yıldırım Demir; “Kaderine terk edilen Aksaray’ımızda derdi dinlenmeyen, hatırı sorulmayan vatandaşlarımızla buluşup çözüm önerilerimizi sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

Esnaflar, ziyaretlerine gelen CHP Belediye Başkan Adayı ve Parti teşkilatına “ Akşama kadar boş boş oturuyoruz. Her geçen gün işlerimiz daha da azalıyor. Piyasa resmen durdu. Biz burada işsizlikle kıvranıyoruz ama kimse gelip bizim halimizi hatırımızı sormuyor. Bizim esnaflık yaptığımız bölge resmen unutulmuş bölge haline geldi. Belediyemiz bir günden bir güne gelip bizimle istişare yapıp bura için, burada ki esnaf için ne yapılması gerek diye sormadı. Bizler senelerce oy verdik. Bu seçim oyumuzu değişimden yana kullanacağız. Artık yönetime bizler içinde bir şeyler yapacak samimi biri gelsin istiyoruz. Desteğimiz sizinle” dediler.

Esnaflar ile olan diyaloğu sırasında açıklamada bulunan Pelinsu Yıldırım Demir, “ artık yalnız ve çaresiz hissetmeyin. 31 Mart akşamından sonra yetkiyi alarak sizler için elimizden geleni yapacağız. Aksaray’ımızın birkaç mahallesi hariç gerçekten hizmet alan mahalle yok. Hele bazı bölgelerimiz, bazı esnaflarımız toptan kaderine terk edilmiş. Bizler kaderine terkedilmiş bu bölgeler için özellikle projeler üretiyoruz. Seçimden sonra el birliği ile sizlere daha yaşanılır, daha güzel işler yapacağınız bir Aksaray vadediyorum. Yeter ki sizler desteğinizi bizden esirgemeyin” ifadelerine yer verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Pelinsu Yıldırım Demir’e ziyaretleri sırasında; Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Ali Abbas Ertürk, Aksaray Merkez İlçe Başkanı Sibel Altınpınar, önceki dönem başkanlarından Hacı Ali Keleş ve çok sayıda parti yöneticisi eşlik etti.

Haber: Ağustos Gerçe