Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CEVABI SANDIKTA VERECEĞİZ

31 mart mahalli İdareler

31 mart mahalli İdareler seçim çalışmalarını aralıksızsürdüren İyİ parti aksaray belediye başkan adayı Özhan türemiş ve beraberindekiİyİ parti belediye ve İgm Üyeleri heyeti hafta sonu sanayi esnafıyla bir arayageldi. 

sanayi esnafını etap etap gezen İyİ parti heyetisanayicinin dertlerini istek ve temennilerini de dinliyor.

hafta sonu sanayi esnafını ziyaret eden İyİ partibelediye başkan adayı türemiş’i karşısında gören sanayi esnafı “tek umudumuzsizlersiniz. artık yenilik ve İyİ’lik vakti gelmiştir. mevcut iktidar metalyorgunluğu yüzünden bizleri unuttu” dedi. bir çok sanayi esnafı “bizim oyumuzartık çantada keklik değil bunun böyle olmadığını geçtiğimiz 24 haziranseçimlerinde görmüş olmalılar 31 mart’ta da bizleri unutan, verdikleri sözlerdedurmayanlara cevabımızı sandıkta vereceğiz” açıklamalarında bulundu.

“sadece bir kesimin, bir partinin değil aksaray’ınbaşkanı olacağım”

İyİ parti belediye başkan adayı türemiş de “bizler songünlerde ‘bir de bizleri ve olanı biteni halkın kendisinden dinleyin’ diyoruz.hemşehrilerimiz gerçeklerin farkında. sanayicimizden, halcimize berberimizden,terzimize ev hanımından, gençlere toplumun her ferdi böyle düşünüyor. bizler nediyoruz? beraber yaşadığımız bu güzel şehir hak ettiğini alamamış.hemşehrilerimiz hep vaatler ve gerçekleşmeyen sözlerle bu güne kadar avutulmuş.ama halkımız artık kimin ne yapıp ne yapmayacağını biliyor. boş sözlere vaatlerekarnı tok. sanayicimiz başta olmak üzere toplumun her kesimine hakkın rızası,halkımızın istekleri doğrultusunda hizmet vereceğiz. hep söylüyorum, allahnasip eder halkımız da teveccüh gösterirse sadece bir kesimin ya da partinindeğil, aksaray’ın belediye başkanı olacağım” şeklinde konuştu.,

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”