Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÇALMADIK KAPI GİRMEDİK GÖNÜL BIRAKMAYACAĞIZ

ak parti belediye başkan

ak parti belediye başkan adayıevren dinçer ile çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacaklarını dile getirenak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, “ak parti kadroları olarak gecegündüz, demeden milletimizin hak ettiği hizmetleri tamamlamak için koşacak,çalmadık kapı ve girmedik gönül bırakmayıp, kazanmadığımız tek bir vatandaşbırakmayacağız.” dedi.

ak parti genel başkanı ve cumhurbaşkanırecep tayyip erdoğan’ın liderliğinde türkiye’nin ak parti hizmetleriyle geleceğeemin adımlarla yürüdüğünü aktaran başkan altınsoy, “İnşallah mart 2019seçimlerinde mevcutta olduğu gibi tüm belediyelerimiz ak parti’yle yola devamedecek, oy oranımızı ise yükselteceğiz. daha fazla çalışacak, daha fazlaüreteceğiz. yorulmayacağız, çalışmalarımızı temel ilkemiz olan tevazuiçerisinde sürdüreceğiz. sayın cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi gönüllerde olmayadevam edecek, milletimizle birlikte 2023, 2053, 2071 hedeflerine yürüyeceğiz”diye konuştu.

 

ak parti davasına hizmeti entemel bir misyon olarak değerlendiren altınsoy, bu konuda üzerlerine düşengörevleri sonuna kadar yerine getirme kararlılığı içerisinde hareketedeceklerini belirterek, “cumhurbaşkanımızın bizlere emaneti olan belediyebaşkan adayımız evren dinçer kardeşimizin her zaman yanındayız. İnanıyorum ki31 mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek seçimde değerli hemşehrilerimizin deteveccühleri ile aksaray’da evren dinçer kardeşimiz rekor bir oyla seçilecektir.belediye başkan adayımız dinçer kardeşimiz, bu kutlu davada asla yalnızdeğildir. allah yar ve yardımcımız olsun inşallah” dedi.

 

Çıktıkları bu ulvi yolda hemşerileri ile birlikte aksaray’ıher alanda daha da ileriye taşıyabilme azim ve çabası içerisinde olacaklarınıbelirten ak parti belediye başkan adayı evren dinçer ise, “bizlere tevdi edilenbu önemli göreve layık olabilmek için gece gündüz gayret edeceğiz. 31 martseçimlerine kadar teşkilatlarımızla ve aksaraylı hemşehrilerimizle birlikte elele, gönül gönüle aksaray’dan en yüksek desteği alabilmek için çalışacağız,çaba göstereceğiz ve inşallah 1 nisan sabahından itibaren de aksaray’ımızıgelecek vizyonuna hep birlikte taşıyacağız” diye konuştu.

haber merkezi 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Ortaköy Belediye Başkanı Ahmet Koyuncu,
Sıradaki Haber Ortaköy’de Kurban Bayramı Öncesi İlaçlama Çalışmaları Hız Kesmiyor!