Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BÜTÜN GAYEMİZ HİZMET

adalet ve kalkınma partisi’nin

adalet ve kalkınma partisi’nin (ak parti) aksaraybelediye başkan adayı evren dinçer, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

merkez İlçe başkanı hamza aktürk, kadın kolları başkanıferhan polat ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte esnaf ve işyerleriniziyaret eden ak parti belediye başkan adayı evren dinçer, vatandaşlardan 31mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde ak parti’ye destek vermelerini istedi.gittiği tüm işyerlerinde büyük bir ilgiyle karşılanan dinçer, esnafın sorun vesıkıntılarını dinleyip not aldı. İlde belediyecilik hizmetlerine yeni biranlayış getirmeye hazırlandıklarını belirten dinçer, “birlik ve beraberlikiçinde gayret gösteren arkadaşlarımızla çok çalışarak, aksaray’ı inşallah akbelediyecilikle hak ettiği seviyelere getireceğiz.” dedi.

ziyaretlerdeki amacının sıkıntıları yerinde öğrenmekolduğunu anlatan dinçer, “her bölgenin isteğini orada bulunan esnaftan, oradayaşayan halktan öğrenmek daha iyi olduğunu düşünüyorum. Öğrenelim ki, ileridebir hizmet yapacaksak bu istekleri göz ardı etmeden, talepler doğrultusundagerçekleştirelim. bütün gayemiz amacımız bu yönde.” diye konuştu.

başkan adayı dinçer ve beraberindeki ak parti heyeti,ziyaret ettikleri tüm esnaflara kazançlarının hayırlı ve bereketli olmasıdileğinde bulundu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti İl Başkanı Hamza
Sıradaki Haber Ak Parti’de 81 İl Teşkilatı tek tek Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bayramlaştı!