Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BU ŞEHİR İYİ’LERİN

31 mart yerel seçimleri

31 mart yerel seçimleri öncesi seçim çalışmaları içinaksaray’ı karış karış dolaşan İyİ parti milletvekili ayhan erel belediye başkanadayı Özhan türemiş ve İyİ parti kurmayları galericiler sitesi’ni gezerekyıllardır aksaray’a hizmet veren galericilerin sorunlarını ve sıkıntılarınıdinledi.

İlimizin aktif ticari girdilerinde önemli bir yeri olangalericiler sitesi esnafı, İyİ parti belediye başkan adayı Özhan türemiş vemilletvekili ayhan erel’i karşılarında görünce isteklerini ve günümüze sözverilip de yapılmayan sıkıntılarını dile getir. 2019 yılında yaşadıklarınıbelirten galericiler esnafı “her yerde doğalgaz var sultanhanı’nda, ortaköy’debile doğalgaz var ama şurada burnumuzun dibinde doğalgazımız yok. gördüğünüzgibi sobalarla, klimalarla, elektrikli, ısıtıcılarla bu soğuk günleri geçirmeyeçalışıyoruz” dedi. 16 yıldır iktidara çuval çuval oy verdiklerini söyleyengalericiler sitesi sakinleri “bir türlü buralara hizmet gelmedi. burnumuzundibinde bize tahsis edilmiş bir arazi var. bu araziye daha modern ve daha güzelbir galericiler sitesi uzantısı yapılacaktı, hayal oldu. doğalgaz içindefalarca müracaatta bulunduk, aramızda imzalar topladık. ‘yaptık, yapıyoruz,yapacağız’ diye bizi oyaladılar. halimiz ortada” diye dert yandı.

“Özhan başkan Şaha kaldırır”

İyİ parti belediye başkan adayı’nın çalışmalarınıyakından takip ettiklerini de söyleyen galericiler sitesi sakinleri “artık yenibir şeyler olsun. İyİ bir şeyler olsun diye düşünüyoruz. bizler inanıyoruz kiİyİ parti milletvekili ayhan erel’in ankara’da yaptıkları ortada. ayhan erelvekilimizden allah razı olsun. ayhan vekilimiz ile birlikte Özhan başkanımızaksaray’ı şaha kaldıracak. aksaray’ın ufkunu açacaklarına ve çokçalışacaklarına inanıyoruz. onlara sonsuz desteklerimizi sunuyoruz. İnşallah 31mart akşamı İyİ insanlar aksaray belediyesi’ni yönetecekler” ifadelerinikullandı.

“biz hizmet İçin seçiliriz”

gördükleri teveccüh karşısında mutlu olduklarını ifadeeden başkan adayı türemiş “artık biz konuşmuyoruz. vatandaşımız konuşuyor.sizler de bunlara şahitlik ediyorsunuz. allah nasip eder, milletimiz deteveccüh gösterirse, bakın bu ile nasıl hizmet edilirmiş nasıl çalışılırmışkısa sürede herkes buna şahitlik edecek. bizim makam kapımızı, vatandaşımızçalmadan içeriye girecek. Öyle arandığı zaman ulaşılmaz bir belediye başkanıolacaksak allah bize o makamları nasip etmesin. buraları milletin yeridir. bizsadece onlara vekâlet eder hizmet etmek için seçiliriz” şeklinde konuştu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”