Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BU DAVA HEPİMİZİN

ak parti’nin aksaray’da kuruluşundan

ak parti’nin aksaray’da kuruluşundan bugüne görev yapan İlbaşkanları ve İl yönetim kurulu üyeleri tanışma toplantısında bir araya geldi.adeta vefa toplantısı şeklinde geçen buluşmada, yapılacaklar ve yapılmasıgerekenler istişare edildi. programda konuşan ak parti İl başkanı hüseyinaltınsoy, “hepimiz, bu büyük davanın birer ferdiyiz. teşkilatlarda bugün içingörevimiz sona erdi diye kenara çekilmek yok. Şehrimizi, partimizi ve davamızıyine hep beraber daha ilerilere taşıyacağız” dedi.

parti binasında düzenlenen istişare toplantısına ak partimilletvekili cengiz aydoğdu, İl başkanı hüseyin altınsoy, belediye başkanvekilisüleyman canbulut, merkez İlçe başkanı hamza aktürk, belediye başkan adayıevren dinçer, kadın kolları başkanı ferhan polat, gençlik kolları başkanımehmet emin kılıç, yönetim kurulu üyeleri ile partinin kuruluşundan bu yanagörev yapan il başkanları ve yöneticileri katıldı.

eski ve yeni il yönetim kurulu üyelerinin fikiralışverişinde bulunduğu toplantıda yapılan değerlendirmelerde ağırlıklı olarak seçimsürecinin önemine değinildi. aksaray’da bu süreçte birlik ve beraberlikiçerisinde en iyi neticeyi almak için yapılması gereken çalışmalar masayayatırıldı.

teşkilatlardaki tüm görevlerin gelip geçici olduğununaltını çizen İl başkanı hüseyin altınsoy, “bu büyük davanın bayrağını sizlerdenteslim aldık. bizler de buralarda emanetçiyiz günü geldiğinde bizden sonraki arkadaşlarımızaemaneti devredeceğiz. yani görevler gelip geçicidir. sizlerin tecrübe vebilgilerinizden her zaman faydalanmayı sürdüreceğiz. hep beraber bu güzelşehrin daha başarılı, güçlü ve ileride olabilmesi için çalışacağız. yani görevsüreniz şu an için bitti diye kenara çekilmek yok. partimizi, davamızı veşehrimizi birlikte yapacağımız çalışmalarla güzel işlere imza atmak istiyoruzinşallah” ifadelerini kullandı.

ak parti’de görev almış yönetimi ağaç ile özetleyen milletvekilicengiz aydoğdu ise, “ağacın dallarına yön vermek için bazen budanır. yeni gelendallar daha gür ve güçlü çıkar. bizim aday değişikliği, başkan değişikliği,kadro değişikliği de o büyüyen ağaç gibidir. ama bir şeyi unutmamak lazım. ağaçdalı ile büyür. ağacı ağaç yapan dallarıdır, gövdesidir, yapraklarıdır,toprağıdır. hem kökü vardır, hem gövdesi vardır hem de gök yüzünde göğü vardır.sizler bu teşkilatın köküsünüz. evren kardeşimiz de bu ağacın artık birparçası. sizden aldığı güçle göğe doruğu yükselecek. bu birlikte olacak. ağaçdalı ile gürleyecek.” dedi.

birçok seçim ve referandum yaşadığını dile getirenaydoğdu, “daha önceki gösterdiğimiz başarıların üstüne çıkmak zorundayız. bukolay değil. biz 17 senedir iktidarız. 17 sende cumhuriyetin ilk yıllarındakiile kıyaslanabilecek ölçüde toplumda değişiklikler yaptık, atılımlar yaptık. türkiye’yimilli İrade yolunda, milletimizin demokrasileşmesi yolunda, milletin kendi mütekkaratınahakimiyet kurduk. elhamdülillah buda bizim eserimiz. bugün vatandaşlarımız açıkaçık fikirlerini bizlere söylüyorsa o bizim inşa ettiğimiz bir güven.türkiye’de ve aksaray’da siyasi atmosferi değerlendirdiğimizde muhalefetpartiler dahi kabul etti ki türkiye’nin istikbali, kaderi, sahibi ak parti’dir.türkiye ak parti demektir. hatta bütün dünyada ki müslüman ülkelerin kaderi cumhurbaşkanımızrecep tayyip erdoğan ile türkiye’nin bahtı ile bir şekilde artık ilişkili” açıklamasındabulundu.

belediye başkan adayı evren dinçer ise, “bugün buradabenden çok daha kıdemli ve değerli arkadaşlarımız var. yereldeki siyasetinnabzını tutan ve bu süreçleri yakından takip eden sizlerin fikir ve önerileri kutluyolumuza ışık tutacaktır. tecrübelerinizle, bilgi ve birikimlerinizle ilimizdekihemşehrilerimizin beklentileri nelerdir, nasıl ve ne yöntemlerle karşılanırbunlara ilişkin çözümleri sizlerle üreteceğiz. Şuan halkımızın istek veönerilerini dinleyip çözümü konusunda not alıyoruz. aksaray ölçeğindeki bir belediyeninyapabileceği ve hayata geçirebileceği ne varsa hayata geçireceğiz. tabi bunlarıyaparken bu işlerin merkezinde yer alan ankara’daki bürokratlarımızla,milletvekillerimizle her zaman iletişim halinde olacağız. yerelde önceki İl başkanlarımızla,merkez İlçe başkanlarımızla, kadın ve gençlik kolları başkanlarımızla hepbirlikte el ele, gönül gönüle bu süreci birlikte geçireceğiz.” diye konuştu.

eski ve yeni il yönetim kurulu üyeleri, teşkilattakigörevleri ve çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişi ile istişarelerdebulundu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ak Parti İl Başkanı
Sıradaki Haber İl Başkanı Aktürk, Her Hafta Vatandaşlarla Buluşuyor: Sorunlara Çözüm Aranıyor!