Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BİZLERİ BİR DE HEMŞERİLERİMİZDEN DİNLEYİN

31 mart yerel seçimi

31 mart yerel seçimi çalışmaları kapsamında”gitmediğimiz yer bizim değildir” düsturuyla gece gündüz sahada,milletle  buluşan İyİ parti aksaray belediye başkan adayı Özhan türemiş,aile hekimi poliklinikleri, sağlık ocakları, eczaneleri ziyaret etti. türemişvatandaşlarla buluşarak hasbıhal etti.

seçim gezilerini değerlendiren İyİ parti belediye başkanadayı türemiş, “sahada vatandaşımızın bizlere inanılmaz bir teveccühü var.artık ‘bir de bizleri hemşerilerimizden dinleyin’ diyoruz. seçim kampanyamızabaşladığımız günden bu yana sokakta, evde, iş yerlerinde, kamuda, ziyaretettiğimiz kıymetli hemşehrilerimiz bizleri tam manasıyla bağrına basıyor.Şahsıma ve partimize gösterilen samimi ilgi, sevgi ve teveccühünkarşısında bizler de mahcup oluyoruz. allah’ın izni  ve halkımızınteveccühü ile 31 mart akşamı İyİ’ler kazanacak, bu şehir kazanacak.vatandaşımız kararını vermiş. İyİ’lerin Şehirini İyİ’ler yönetecek”açıklamasında bulundu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti'nin Deneyimli İsmi Cengiz
Sıradaki Haber AK Parti Milletvekili Aydoğdu’dan çarpıcı değerlendirme: Türkiye’nin siyasi rekabeti ve demokratik süreçlerine derinlemesine bakış!