Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bizim Tek Derdimiz Aksaray’a Hizmet Etmek

Yaldır’dan Ülkücü hareketin duayenine

Yaldır’dan Ülkücü hareketin duayenine ziyaret

Bizim tek derdimiz Aksaray’a hizmet etmek

Millet İttifakının ilk sıra Milletvekili adayı ve 25’nci dönem MHP Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Milletvekili genel seçimlerinde İYİ Parti’den 1. Sıra Milletvekili adayı olmuştu.

Millet İttifakının adayı Turan Yaldır seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine de devam ediyor. Yaldır, 1980’li yıllardan bu yana Aksaray’da ülkücü hareketin liderleri ve duayenlerinden Avukat Hüseyin Karacaer’i ziyaret ederek hayr duasını aldı.

Aksaray’ın Bozkurtlarından, Ülkücü hareketin liderlerinde ve bir dönem şehre siyasi anlamda imzasını atan Hüseyin Karacaer’i ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Turan Yaldır, Ülkücü Hareketin Ak saçlısı, Türk Milliyetçiliği Davasının müstesna şahsiyeti, Hayatının her anını Ülkücü hareket İçin emek ve mücadele ile geçirmiş Avukat Hüseyin Karacaer amcamızı ziyaret edip hayır dualarını aldık.

Şahsiyeti, duruşu ve ahlakıyla tüm Aksaraylıların örnek aldığı müstesna bir dava adamı olan Hüseyin Amcamızı tanımaktan ve dava arkadaşı olmaktan gurur duyduk.  Bize olan Desteği ve Güveni için çok teşekkür ederiz.

Allah sağlıklı ve hayırlı ömürler versin inşallah Hüseyin Amcamıza”dedi.

Yaldır, 14 Mayıs’ta şehrimizde seçmenlerimizin destekleri ile çok şey değişecek. Aksaray’da havaalanının gelmesine de, demiryolunun yapılmasına da, şehrin unutulan hizmetlerinin hatırlanmasına çok az kaldı.

Aksaraylı seçmenlerimiz, hizmetlerin gelmesini özlediler. Unutulan hizmetleri hatırlamak istiyorlar. Bizlerde seçim çalışması kapsamında siyasette şehrimizde damgasını vuran büyüklerimizi unutmuyoruz. Ellerini öpüyoruz. Duasını alıyoruz. Bizim tek derdimiz var o da bu aziz şehre hizmet etmek olacaktır. Bunu da 14 Mayıs seçimlerinden sonra Allah’ın izni ile gerçekleştireceğiz” dedi. Haber: Fatma ALTINOK