Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BİRLİKTE YAŞIYORUZ , BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

İyİ parti aksaray belediye

İyİ parti aksaray belediye başkan adayı Özhan türemiş veyönetim kurulu üyeleri, 31 mart yerel seçimleri çalışmaları kapsamında e-90karayolu üzerinde hizmet veren iş yerlerini ziyaret etti. esnaf vevatandaşlarla sohbet eden türemiş “aksaray hepimizin. birlikte yaşıyoruz ,birlikte yöneteceğiz. başka yolumuz yok!” dedi.

e90 karayolu üzerinde 24 saat hizmet veren dinlenmetesislerinde çalışanlar ve işverenlerle bir araya gelen türemiş “salihlerŞehri’nin giriş ve çıkışında mesai mevhumu gözetmeden 24 saat hizmet verenemekçilerimizi ziyaret ettik.

gösterilen ilgiye ne kadar teşekkür etsek az… o yüzdenbaşkan olduğumuzda çok çok fazla çalışmamız gerekecek.

bizden beklenti yükseldikçe omuzlarımızdaki sorumlulukartıyor. dikkatle ilgiyle dinliyoruz.31 mart günü aksaray İyİ olacak!”diye konuştu.

bÜtÇeye doĞrudan katkida bulunacak

aksaray’ın ve aksaraylıların belediye hizmetlerine direkulaşımı için proje geliştirdiklerini dile getiren Özhan şehirde bulunanöğrenciler ve ailelerinin bütçelerine doğrudan katkı sağlayacak ücretsiz ulaşımprojesini hayata geçireceklerini duyurdu. Şehrin her köşesinde toplu taşımayıokul saatlerinde öğrencilere ücretsiz sunacaklarını belirten türemiş”İlimizin gelişmişlik ölçütlerini yükseğe taşımak için ailelerin eğitim bütçelerinedoğrudan destek olacağız. İletişimin de ulaşımın da başkenti olmak içinprojelerimiz hazır. kent meydanında ücretsiz internet bağlantısı sağlayaraksosyal belediyecilik çalışmalarına farklı bir bakış açısı getireceğiz”ifadelerini kullandı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Birlik ve Beraberlik Rüzgarı: Aksaray
Sıradaki Haber Yiğit Bozkurtlar bayramda bir arada: MHP’den duygusal ziyaret