Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISINDA BULUNDULAR

24 haziran 2018 cumhurbaşkanı

24 haziran 2018 cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimi çalışmaları tümyurtta olduğu gibi aksaray’da da büyük bir titizlikle sürdürülüyor. 

ak parti kadın kolları selçuklu mahallesinde vatandaşları bilgilendirmekamacıyla bir toplantı düzenledi.

toplantıya, aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, ak parti grupbaşkanvekili ve milletvekili adayı İlknur İnceöz, merkez ilçe başkanı hamzaaktürk, kadın kolları başkanı ferhan polat ve çok sayıda mahalle sakinikatıldı.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı halka hitaben yaptığı konuşmada 24haziran 2018 tarihinde yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerininülkemizin geleceği açısından çok büyük önem taşıdığını ifade ederek, selçuklumahallesinde ikamet eden vatandaşlarında oylarını bu yönde kullanacaklarınainandığını kaydetti.

başkan yazgı konuşmasında  “ 4yıllık görev süremizde söz verdiğimiz birçok projemizi elhamdülillahgerçekleştirdik. Şehir tamamen değişmeye başladı. alt geçidin olduğunoktalardan başlayarak şehrimizin muhtelif yerlerinde yaptığımız yeniyatırımlarla birçok çalışmaya imza attık.

sayın cumhurbaşkanımız 24 haziranda ne kadar önemli bir seçimegireceğimizi bir kere daha söyledi benim sizlerden rica ve isteğim 4 vekilimizvar. İnşallah 24 haziranda sizlerin de dua ve destekleriyle inşallah yenidenhepsini vekil seçerek ankara’ya göndereceğiz. İki tane pusula var. biricumhurbaşkanlığı diğeri ise milletvekilliği pusulası. bu iki pusula ileinşallah hem sayın cumhurbaşkanımızı hem de milletvekillerimizi destekleyerekher zaman yaptığımız gibi türkiye’de rekor kırarak en iyi noktalarda temsiledeceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

başkan yazgı, yerelde selçuklu mahallesine yaptığı hizmetleri debaşlıklar halinde açıkladıktan sonra vatandaşların istek ve taleplerinidinledi.

ak parti grup başkanvekili ve milletvekili adayı İlknur İnceöz ise tümvatandaşları cumhurbaşkanımıza ve ak partiye destek vermeye davet ederek “seçimesayılı günlerin kaldığı şu günlerde hepimizin çok çalışması lazım. allahhepinizden razı olsun. 15 temmuz darbe ve işgal girişimi ülkemizin birliğine,berberliğine ve toprak bütünlüğüne karşı 40 yıldır devletin için de kümelenmişeli silahlı hain terör örgütünün gerçek yüzünü gösterdiği geceyi hep birlikte yaşadık.Ülke topraklarımıza saldırılar gerçekten çok büyük. ancak bizler 24 hazirandasandıklarda gereken dersi vereceğiz ve ne yaparlarsa yapsınlar biziyıldıramayacaklar. ekonomik saldırılarla da yıldıramayacaklar. 24 haziranda bizmillet olarak, aksaray olarak kadını ve erkeği ile geleceğimize sahip çıkacağız.24 haziranda sandıkta hem cumhurbaşkanımızı güçlü bir şekilde seçmeye hem deparlamentoda milletvekillerimizi güçlü bir şekilde göndermeye hazırız inşallah”dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ak Parti İl Başkanı
Sıradaki Haber İl Başkanı Aktürk, Her Hafta Vatandaşlarla Buluşuyor: Sorunlara Çözüm Aranıyor!