Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BİR SEVDADIR AKSARAY

ak parti heyeti benim

ak parti heyeti benim şehrim, benim memleketim,gönüllerde aksaray düsturu ile esnaf ve ev ziyaretlerine aralıksız devamediyor.  

ak parti milletvekili İlknur İnceöz, ak parti İl başkanıhüseyin altınsoy, ak parti belediye başkan adayı evren dinçer ve ak partiheyeti esnafları ziyaret ederek karşılıklı istişarelerde bulunup sıkmadık elçalmadık kapı, girmedik gönül bırakmıyorlar.

ak parti belediye başkan adayı evren dinçer ziyaretlerdeyaptığı açıklamada, aksaray ak parti iktidarı döneminde birçok hizmet aldı.hizmet almaya devam edecektir.   ak partiolarak birçok dev projelere imza attık. bunları kısa başlık altında anlatacakolursak; sanayi projesi, İçme suyu projesi, piri mehmet paşa Çarşısı ve altgeçit projeleri gibi dev projeleri hazırlayarak vatandaşlarımızın hizmetinesundu sunmaya da devam edecek.

yeni projelerimiz hızla hayata geçecek vatandaşla olangönül bağımızı hiçbir zaman koparmayacağız. evde, sokakta, parkta gittiğimizher ortamda vatandaşlarımızın soflarına ve iş yerlerine konuk olarak istek veönerilerini dinleyerek şehrimizin istek ve taleplerini alarak birlikteyöneteceğiz.

aksaray’ımızın asıl sahibi vatandaşlarımızın taleplerigörüşleri bizler için çok önemlidir. vatandaşlarımızın taleplerini, sorunlarınıbir, bir dinleyerek birlikte çözüm yolları üretmeye çalışacağız. bu hizmetyükünü büyük bir heyecanla yüklendiğimizde vatandaşlarımız ile belirlediğimizgönül çizgimizden asla hiç şaşmayacağız. bizler halkımızın içinden geldikhalkımızın içinde de şehrimizi birlikte yöneteceğiz. halkımızın gönüllerinegirmek için mesai merhumu gözetmeksizin çalışmaya kaldığımız yerden aravermeden devam edeceğiz.  burası hizmetköprüsüdür. ak parti olarak cumhurbaşkanımız, başkanımız recep tayyip erdoğanbaşkanlığında 16 yıldır halkımıza hizmet götürmenin onur ve gururunu yaşıyoruz.sevdamız aksaray ve halkımızdır dedi. 

ak parti milletvekili İlknur İnceöz ise; 31 mart yerel seçimlerinintürkiye açısından çok önemli bir dönüm noktası olduğuna değinerek daha fazlatevazu samimiyet ve gayret içerisinde olarak ilk günkü aşkla  halkımıza ve aksaray’ımıza hizmet getirmeningurur ve onuru yaşadık yaşamaya da devam edeceğiz.

milletvekili İnceöz; türkiye, referandumla kabul edilenanayasa’ya göre parlamenter sistemden cumhurbaşkanlığı sistemine geçti. yenisistemle ilk kez 2019’da yerel seçime gidilecek. 31 mart bir güven oylamasıdır.halkın kararının güvenoyudur. halkımız bir karar verdi. başkanımız,cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan’a yetki verdi. 31 mart yerel seçimlerihem ülkemiz, hem de dış mihraplar açısından çok önemlidir. 

burada önemli olan bir diğer husus halkımız ilk defacumhurbaşkanlığı hükümet sistemi adı altında ilk kez yerel seçimlere gidecek.Ülkemizin ve aksaray’ımızın yarınları için 31 mart seçimleri tarihi bir noktadırdedi.

İnceöz;  ak partiolarak her konuda vatandaşlarımız ile birlikte istişareler, görüşmeler, fikiralış verişleri ve ortak akıl çerçevesinde hareket ederek herkes tarafındanbenimsenen kabul gören hizmetleri ortaya koyduk ve koyacağız. ak parti İktidarlarındaÜniversite, hastane, tıp fakültesi ve birçok projeyi şehrimizekazandırdık,  başarının sırrınıngücümüzün kaynağı vatandaşlarımız, halkımızın olduğunu çok iyi biliyoruz. yenidönemde de çok işimiz var aksaray günden güne büyüyen gelişen bir şehir. hepbirlikte el birliği ile halkımızın istekleri ve talepleri doğrultusunda hizmetkervanımız devam edecektir. sayın cumhurbaşkanımızın belirttiği gibi ‘ tevazu,samimiyet, gayret içinde durmadan ilk günkü aşkla hizmete devam’ düsturu ileçalışmalarımız aralıksız devam edecektir” dedi.

haber yaşarkaratay

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

CHP, 5 Eylül 2024 tarihinde
Sıradaki Haber Ali Abbas Ertürk, Tüzük Değişimi Hakkında Açıklamada Bulundu