Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BEN DEĞİL BİZ OLACAĞIZ

 ak parti belediyebaşkan adayı

 ak parti belediyebaşkan adayı evren dinçer: “vatandaşlarımızla gönül gönüle verip çözümlerüreteceğiz. yapabileceklerimizi ‘biz’ duygusu içinde paylaşacağız.” dedi.

belediye başkan adayı dinçer 31 mart yerel seçimleriöncesinde aksaray’ı karış karış dolaşmaya ve vatandaşlarla bütünleşmeye devamediyor. 7’den 70’e bütün kesimlerin sevgisini kazanan dinçer, ziyaret ettiği herkesimin ilgiyle karşılanıyor.

ziyaretleri kapsamında cumhuriyet ve yunus emremahallelerinde vatandaşları ziyaret eden dinçer, sorun ve talepleri dinledi.gün boyu esnafı ziyaret eden dinçer, akşam ise her iki mahallede devatandaşlarla buluşma toplantılarına katıldı.

ortak akıl ile çalışmalarını yürüteceklerini belirtenbaşkan adayı dinçer, “bir şehirde ve daha özelinde bir mahalledeki sorunları eniyi orada yaşayan vatandaşlar bilir. vatandaşlarımızla el ele verip sorunlarınçözümü için çalışacağız. karşılıklı iletişim içerisinde olarak çalışmalarımızıyürüteceğiz.” diye konuştu.

Çalışmalarını yürütürken temel prensiplerinin “biz” ve“birlikte başarmak” olduğunu ifade eden dinçer, “gönül belediyeciliğinin esaslarındanen önemlisi de “biz” ve “birlikte başarmak” duygularıyla çalışmaktır.vatandaşlarımızla görüş alışverişi içerisinde, çalışanlarımızla “biz” duygusunubüyük bir disiplinle harmanlayarak yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

başkan adayı dinçer’e ziyaretlerinde ak parti il yönetimkurulu üyeleri, gençlik kolları, mahalle muhtarları eşlik etti. dinçer’inziyaretlerine belirlenen programlar dahilinde ara vermeden devam edileceğibelirtildi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray
Sıradaki Haber CHP Aksaray, İl Danışma Kurulu Toplantısında Bir Araya Geldi