Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BELEDİYECİLİK AK PARTİ’NİN İŞİDİR

toplumun tüm kesimleriyle görüşerek

toplumun tüm kesimleriyle görüşerek talep vebeklentilerini dinleyen ak parti belediye başkan adayı evren dinçer, evlereyönelik yaptığı ziyarette, hane halkı ve komşularıyla sohbet ederek, seçildiğitakdirde belediyeyi nasıl yöneteceğini anlattı, hayata geçirmeyi düşündüğüprojeler ve diğer çalışmalar hakkında bilgiler verdi ve mahallelerineksiklikleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini aralıksızsürdüren belediye başkan adayı dinçer beraberinde ak parti İl başkanı hüseyinaltınsoy, merkez İlçe başkanı hamza aktürk ile birlikte ev ziyaretlerikapsamında hacılar harmanı ile paşacık mahallesi’nde Üçpınar ve karagözailelerine misafir oldu.

ev ziyaretlerinde aksaray’ın ak parti iktidarı ile çokönemli hizmetler gördüğünü, bundan sonra da göreceğini belirten dinçer, “bugünekadar hizmet edenlere teşekkür ediyorum. bizim de hedefimiz çıtayı biraz dahayukarıya taşımak. sayın cumhurbaşkanımız bizim şahsımızda tüm belediyebaşkanlarına şehri emanet etmişti. bu emanete sahip çıkmak için gece gündüzdemeden çalışacağız. amacımız aksaray’a hizmet etmek. gönül belediyeciliğiekseninde aksaray’a hizmet etmek için bütün arkadaşlarımızla birlikte gayretedeceğiz. bu konuda en büyük yardımcımız teşkilatlarımız. İnşallah buçıktığımız yolda rabbim hayırlar versin.” ifadelerini kullandı.

aksaray’ın 31 mart akşamında yine tarihi bir zafere imzaatacağına emin olduklarını kaydeden dinçer, şöyle devam etti: “Çünkü bu seferçok daha güçlü ve başarılı olarak aksaray’ı temsil edeceğimize inanıyoruz.hedefimiz dünyanın en değerli şehirlerinden biri olan aksaray’ımızı daha güzelyapabilmek ve daha iyi noktalara getirebilmek. biz sevgili hemşerilerimizegüveniyor ve inanıyoruz. bizim bu zamana kadar yaptığımız hizmetlerin üzerinedaha da iyisini ekleyebilmemiz için vatandaşlarımız gereken tüm desteğivereceğinden eminiz. Çünkü bugüne kadar türkiye’nin her noktasında her şehrindebu ülkeye hizmet eden ak parti’nin gücünü ve iktidarını hissedenvatandaşlarımızın bize olan güveninin bir kez daha perçinleneceğinden eminiz.”şeklinde konuştu.

Önemli olanın sadece yol, baraj, köprü, asfalt,kanalizasyon yapmak değil; gönüllere girmek olduğunu vurgulayan evren dinçer,“asıl mesele mahallemizdeki, sokağımızdaki aç ve açıkta olan, huzursuzluğuolan, hastası olan, evde bakıma ihtiyacı olan her kim varsa hepsine dokunarak gönülleregirmek. 1994’te sayın cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan’ın İstanbul’dabaşlattığı bu gönül belediyeciliğini yaygınlaştırmak ve her gönüle girmekistiyoruz. Önümüzdeki iki ay boyunca inşallah vatandaşlarımızla,gönüldaşlarımızla hep beraber olacağız.” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti İl Başkanı Hamza
Sıradaki Haber Ak Parti’de 81 İl Teşkilatı tek tek Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bayramlaştı!