Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BELEDİYECİLİĞİN HAKKINI VERECEĞİZ

ak parti aksaray belediye

ak parti aksaray belediye başkan adayı evren dinçer,“samimiyetle gayret edeceğiz, uğraşacağız, çalışacağız. belediyeciliğin hakkınıvereceğiz” dedi.

ak parti belediye başkan adayı dinçer, ak heyet ilebirlikte hafta sonu bir alışveriş merkezinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

ziyaretlerde vatandaşlar tarafından güler yüzlekarşılanan dinçer, kendisine gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür etti.

belediye ve şehircilik hizmetlerinde bilgi ve birikimesahip olduğunu dile getiren dinçer, “aksaray’ımız için güzel projelerhazırladım. İnşallah bunları önümüzdeki günlerde sizler de uygun görürseniz,onay verirseniz, bizim üzerimize vekaleti koyarsanız tek tekgerçekleştireceğiz. gayret edeceğiz, uğraşacağız, çalışacağız, belediyeciliğinde hakkını vereceğiz. bir taraftan milli duygularımızı söyleyip derdimizianlatacağız, ama bir taraftan da hizmet edeceğiz. hizmet edilmeden olmaz,yapılacak işleri de tek tek ortaya koymak lazım. adaylığım döneminde neyeinanmışsam herkese onu vadediyorum. İnşallah sizler destek ve dualarınızla biziiş başına getirirsiniz, biz de sizlere layık olmak için elimizden geleniyaparız” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ak Parti İl Başkanı
Sıradaki Haber İl Başkanı Aktürk, Her Hafta Vatandaşlarla Buluşuyor: Sorunlara Çözüm Aranıyor!