Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BELEDİYE SEÇİMLERİNDE İTTİFAK YOK

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, “31 mart tarihindeyapılacak olan

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, “31 mart tarihindeyapılacak olan yerel seçimler öncesi mhp ile ittifak anlaşmamız yok.” dedi.

ak parti belediye başkan adayı evren dinçer’in adaygösterilmesinin hemen ardından sahalarda olduklarını ve seçim çalışmalarınıaralıksız sürdürdüklerini vurgulayan İl başkanı hüseyin altınsoy, “hem belediyebaşkan adayımız evren dinçer, hem de mhp’nin adayı sefer alkan kendilerineyakışır şekilde seçim çalışmalarını yürütmektedir. partimiz ile mhp arasındabelediye seçimlerinde aksaray’da ittifak olmadığını ilimize misafir olarakgelen mhp genel başkanı devlet bahçeli 15 temmuz milli İrade meydanı’nda, aksaraybelediye başkanlığı için cumhur İttifakı’nın olmadığını, iki partinin de ayrıolduğunu hatırlattı ve “ak partili kardeşlerimizle biriz beraber.”açıklamasında bulundu.

12 aralık 2018’de aksaray’da seçim startını ilk olarak akparti’nin verdiğine dikkat çeken altınsoy, “yaklaşık 3,5 aydır sahalardayız,meydanlardayız, caddelerdeyiz ve sokaklardayız. vatandaşlarımızın göstermişoldukları ilgi, alaka ve teveccüh son derece memnuniyet vericidir. geçtiğimiz süredeçok yol kat ettik. esnaf ziyaretlerimiz, kamu ziyaretlerimiz, evtoplantılarımız hız kesmeden devam etmektedir. allah’ın izni, milletimizindesteği, bizlerin de gayretiyle 31 mart 2019 akşamı zafer, ak parti’nindolayısıyla aksaray halkının olacaktır.” açıklamada bulundu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray-Ulukışla demiryolu projesi için mahalle ve köylerde başlayan sosyal değerlendirme
Sıradaki Haber Aksaray-Ulukışla demiryolu için sahada değerlendirme çalışması başladı!