Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Karataş’tan özel ziyaret!

Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi

Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Burhanettin Karataş ve beraberindeki heyet, Aksaray Şehit Aileleri Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin Koçak ve şehit ailelerini ziyaret etti.
İl Başkanı Karataş, Aksaray MHP İl Başkanı olarak göreve başlamasının ardından ziyaretler gerçekleştirmeye devam ederken İl Başkanı Karataş ve MHP teşkilat üyeleri Aksaray Şehit Aileleri Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin Koçak ve şehit aileleriyle bir araya geldi.
Ziyareti esnasında şehitler için dua eden MHP heyeti, şehit ailelerini sorun ve taleplerini tek tek dinledi. İl Başkanı Karataş ve beraberindeki heyet, şehir ailelerinin sorun ve talepleri için çözüm bulma noktasında istişarelerde bulundu.
İl Başkanı Karataş ziyaretin ardından yaptığı açıklamada; “Değerli Başkanımıza, Yönetimine ve Şehit ailelerimize samimi nezaketleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, Vatanımız uğruna şehadet şerbeti içen tüm kahraman Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, baş tacı emaneti ailelerimize Allah’tan sağlıklı ve uzun ömürler diliyoruz” dedi.
Haber: Fatma Altınok