Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Dinçer, Esas olan halkın güveni Aksaray’ın geleceği

Vatandaşların özel günlerinde, düğün,

Vatandaşların özel günlerinde, düğün, nişan gibi sevinçli anlarında yanlarında bulunarak mutluluklarını paylaşan Başkan Dinçer, aynı zamanda zor zamanlarında da destek olmaktan geri durmuyor. Halkın içinde olmanın ve onların hayatlarında bir fark yaratmanın önemine inanıyor. Sosyal medya hesaplarından bir video paylaşımında bulunan Başkan Dinçer çalışmalarını anlattı.

Başkan Dinçer konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Görevimiz sadece koltukta oturmak değil, halkımızın yanında olmak ve onların ihtiyaçlarını karşılamaktır. Günün her saati sahada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Hemşehrilerimizin sevinçlerini paylaşmak ve üzüntülerine ortak olmak, görevimizin en önemli parçasıdır.” diyerek çalışmalarının temel amacını vurguladı.

Aşkla, heyecanla ve gayretle çalışan Başkan Dinçer, Aksaray’ın kalkınması ve gelişmesi için tüm imkanları seferber ediyor. Halkın ihtiyaçları doğrultusunda gerekli adımları atmaktan çekinmeyen Başkan, şehir için hep daha iyisini hedefliyor.

Başkan Dr. Evren Dinçer liderliğindeki belediye, halkın güvenini kazanmaya devam ediyor. Vatandaşların memnuniyetini esas alarak, Aksaray’ın geleceğini aydınlık bir yarınlara taşımayı sürdürüyor. Haber; Fatma Altınok