Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BAŞKAN ALTINSOY, TEŞKİLAT MENSUPLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

ak parti İl başkanı

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, hafta sonuatatürk kapalı spor salonunda gerçekleşen milletvekili aday adayı temayülyoklamasına katılan teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

başkan altınsoy, açıklamasında “ 27. dönem aksaraymilletvekili olmak için başvuruda bulunan aday adaylarımızın temayülyoklamasını teşkilatımıza yakışır bir şekilde gerçekleştirdik. temayülyoklamamıza katılan, ak parti İl yönetimimize, merkez İlçe, kadın ve gençlikkolları başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimize, belediye başkanlarımız vemeclis Üyelerimize, İl genel meclis başkanımız ve İlgenel meclis Üyelerimize, İlçe başkanlarımız ve İlçe yönetim kuruluüyelerimize, belde başkanlarımız ve belde yönetim kurulu üyelerimize, mahalleve köy temsilcilerimize, temayül yoklamamıza gösterdikleri ilgiden dolayı çokteşekkür ediyorum.

teşkilat mensuplarımız yoğun bir katılım ile ak partiaksaray milletvekili olmak için başvuran 72 aday adayımız hakkında kanaatlerinikullanarak oy verdi. aday adaylarımızda, temayül yoklamasında uymaları gerekenkurallara riayet ederek, saygı çerçevesinde hareket ettiler. genelmerkezimizden gelerek, temayül yoklamasının yapılmasında koordinasyonusağlayan, afyonkarahisar milletvekilimiz ali Özkaya, konya milletvekilimiz alietyemez, genel merkez kadın kolları mkyk Üyemiz halime polat’a teşekkür ediyor,görevlerinde başarılar diliyorum.

temayül yoklamasında çıkacak sonucun teşkilatımız,ilimiz ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, adayadaylarımıza çıkmış oldukları bu kutlu yolda başarılar diliyorum. 24 haziranseçimlerinde ilimizden 4 milletvekili çıkarabilmek için var gücümüzleçalışacak, allah’ın izniyle istediğimiz sonuca ulaşacağız” ifadelerine yerverdi.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray
Sıradaki Haber CHP Aksaray, İl Danışma Kurulu Toplantısında Bir Araya Geldi