Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Aktürk, Seçimden seçime değil her zaman sahadayız

Aksaray AK Parti İl

Aksaray AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk esnaf ziyareti gerçekleştirerek esnaflarla hasbihal etti. İl Başkanı Hamza Aktürk; “Bizi bilen bilir, seçimden seçime değil, her zaman sahadayız” şeklinde konuştu.

         

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk esnaf ziyaretine, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk eşlik etti.
Aksaray AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk ve beraberindeki heyet, Aksaraylı esnaflar tarafından samimiye ve sıcak bir şekilde karşılandı. Aksaraylı vatandaşların AK Partiye yönelik yoğun ilgisini sahada gören AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, esnafların sorun ve taleplerini tek tek dinledi.
Aksaray şehrine ve vatandaşına hizmet vermek adına AK Parti İl Başkanlığı görevi yerine getirmek için İl Başkanı Hamza Aktürk, vatandaş ve esnaflarla bir araya gelmeye devam ediyor. Her hafta İl Başkanlığı binasında vatandaşlarla buluşan İl Başkanı Aktürk, zaman zaman esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye de devam ediyor.
Esnafların sorun ve taleplerine en hızlı ve etkili çözüm bulmak adına yetkililere ileten İl Başkanı Aktürk, esnaf ziyareti gerçekleştirerek sohbet etti. İl Başkanı Aktürk, samimi muhabbetleri ve ilgilerinden ötürü esnaf ve vatandaşlara teşekkürlerini sundu.
Haber: Fatma Altınok